[活动] 小楼之夜...

rabbit.. 发表于 2009-10-8 10:14:08 | 显示全部楼层 |阅读模式
琴晚比无痛失恋邀请我地增城宵夜群所有骨干成员去小楼吃宵夜
受无痛失恋邀请..我地宵夜群早早就准备紧路线同专车接送呢个重任..
我地噶安排依然系10点前系我地噶秘密网吧集合...
大概10.30我地就开着12个轮的车向着小楼出发啦~~
大概10.55分我地就到左现场...宜家补充下先..
由于去小楼呢段路系度施工..所以大家去小楼的请小心..
但是我觉得很好玩..因为有种系度比赛的感觉..哇哈哈..
到左现场之后我地强力要求无痛赠送4包五叶神..
哇哈哈..无痛多谢你的五叶神..最搞笑还是审判者..
距竟然可以将我地G4 D成员掉乱来讲..哈哈
我地开开心心甘就过左一个安静的晚上...

总结:多谢无痛MM为我地组织呢次宵夜活动...
         当然也都认识了雪落无声..恋爱审判官..
         仲有小赞你下次无甘搞笑咯..
         哈哈..虫虫真开放..我地什么都不是.竟然可以拖手同抱在一起..是不是觉得我很有安全感呢??
      小凡..下次无饮酒咯~你忘记我地噶口号啦?
      雪落无声D锁匙竟然可以甘大抽..仲有把可爱的小刀..
         审判下次记得我地噶样啦..费事又要罚饮..
         夏沫..下次无同我争虫虫噶接送权利啦...
         小志..今次无得放飞机啦..值得表扬..
         小妖今次无得好似小志甘慢慢饮啦..
         吖夏成日都挂住听电话..都唔理我地噶感受...
         星星...以后再经常走去打电话就听一次饮两杯..
         威威..哈哈~今次无奶饮.
         杰哥..下次劈死审判距..

多谢大家一直甘支持我地宵夜群..系度喔代宵夜群所有成员对你地讲声:谢谢

全部回复70 显示全部楼层
zc-威威 发表于 2009-10-8 10:15:38 | 显示全部楼层
沙发

rabbit.. 发表于 2009-10-8 10:16:12 | 显示全部楼层
秒杀沙发...

zc-威威 发表于 2009-10-8 10:18:24 | 显示全部楼层
哈哈.难道肥B迩你嗳上某女子了!?
还记得回来的途中..有谁人在路边???

rabbit.. 发表于 2009-10-8 10:20:06 | 显示全部楼层
哈哈.难道肥B迩你嗳上某女子了!?
还记得回来的途中..有谁人在路边???
zc-威威 发表于 2009-10-8 10:18

啊???谁在路边??
我怎么不知道...

zc-威威 发表于 2009-10-8 10:22:55 | 显示全部楼层
[s:85]迩就装吧..

无痛失恋 发表于 2009-10-8 10:29:08 | 显示全部楼层
難道你愛上蟲蟲了?[s:127]

zc-威威 发表于 2009-10-8 10:30:58 | 显示全部楼层
无痛MM..迩怎么可以这么大声的说出来?

rabbit.. 发表于 2009-10-8 10:51:20 | 显示全部楼层
[s:65]

zc-威威 发表于 2009-10-8 11:01:32 | 显示全部楼层
肥B.唔关我事吖.我咪都未讲到吖!

发表回复