[活动] 10月5号BBQ后记..

rabbit.. 发表于 2009-10-6 11:27:45 | 显示全部楼层 |阅读模式
首先多谢我地增城宵夜吹水群同增城宠物之家所有群主群管理员为我地组织呢次开心的BBQ聚会
今晚我地好顺利的举行我地呢次盛大的聚会..呢次系我地最大规模同最大阵容的一次聚会...[s:91]
我地仲邀请左数10位外界的朋友加入我地呢次聚会...很开心..真的好开心..
我地甘开心首先要多谢Ahko.小赞一直以来为我地讲左甘多听极都听唔明..比JAY仲JAY噶语言..多谢小赞
                    虫虫靓女..讲左好多开心而欠扁的烂ge..
                              无痕兄..讲左好多史上最多的鞋带笑话..
                              威威..rabbit..lelov..夏沫..小寒..小妖..无痛失恋..Calisto茉銍..佑手..特首..杰哥..
                              ling..ling2..小寒女朋友..小亮..梦梦..威威女朋友..非常感谢你们
                                      下面请大家看图

下面补充一句:如果你想加入到我地.请你留下QQ..或者系Q吧稳翻我地噶群号..只要你够胆.够肚.够力量..想玩更刺激.更恐怖.更残酷的游戏请尽快加入..我地敢保证你敢来我地就保证你会过上一个非常难忘..非常开心的晚上..因为我们都是一班非常活泼..非常可爱..非常笑口组..非常开心果..非常吹得.饮得..期待你的参与..由于近期查酒后比较严重.所以我地噶口号系:饮可乐包生仔..越急就生女..如果你想饮酒的话..只要你自己愿意..我地都可以接受..但是我地唔希望你饮太多..多谢大家的支持..谢谢[s:91] [s:91] [s:91] [s:91]

以上图片没经过人工处理..所以如有不足请见谅...

全部回复101 显示全部楼层
rabbit.. 发表于 2009-10-6 11:28:26 | 显示全部楼层
沙发自己坐..

ZC_尕亮 发表于 2009-10-6 11:29:42 | 显示全部楼层
[s:125]哈哈!!!得闲多D参加!!

梦梦 发表于 2009-10-6 11:33:54 | 显示全部楼层
顶上

·虫虫· 发表于 2009-10-6 11:34:44 | 显示全部楼层
发现到处都系我咖身影~~~~[s:126]

jz900401 发表于 2009-10-6 11:35:18 | 显示全部楼层
哈哈,无我噶身影!

无痕 发表于 2009-10-6 11:37:30 | 显示全部楼层
發現好彩無米我伽身形。。。啦啦啦。。。活動繼續

厨房仔 发表于 2009-10-6 11:41:44 | 显示全部楼层
好好玩啵~~

系边度烧嘎

恋爱情感审判者 发表于 2009-10-6 11:42:29 | 显示全部楼层
好多帅哥美女`````

茶茶 发表于 2009-10-6 11:42:49 | 显示全部楼层
[s:91]好活动 ~~~

发表回复