[活动] 宵夜聚会(七)

le_lov 发表于 2009-9-29 03:37:02 | 显示全部楼层 |阅读模式

好开心今晚我地ZC宵夜吹水群聚会第7次啦...

今晚rabbit..有私人原因所以没出席.所以只有我地G3啦..小志.夏沫.我..同埋最新组合"无金鱼"成员有.无痕同金鱼哥

好欢迎今晚有两个新入加入我地嘎聚会.很好..比我地嘎印象非常之好.介绍一下我地今晚新加入嘎成员....梦梦&宇宇..掌声欢迎[s:91]

宇宇由于去左一阵有急事走了.(没关系.下次继续)好彩你都敬左一杯先走..(很有礼貌)

梦梦就是一个非常搞笑的人.别看他坐系度唔出声..距一出声就一定全部人笑场...真的很可爱..欢迎你下次再加入.,

跟住无痕说我今晚特别串.所以一晚都劈我.劈亲都系距输.哈哈..

由于我地饮唔德啤酒所以无痕同金鱼同梦梦三个饮啤酒.我地G3就饮可乐..哈哈....

金鱼哥同无痕的面超红..仲红过关公..超劲...跟住最后距地唔舍得走.就系度吹水..

无痕讲左一句...酒吧D人饮米都唔多.饮芝华士.黑牌.嘎人最多..
跟住梦梦就讲..酒吧D人无系饮啤酒最多哇..(D人当场笑死)
无痕就讲..芝华士个D白酒.要沟其他野....
跟住到我讲左一句...芝华士系有颜色的.不算白酒..然后距就当场无奈....
哈哈..最搞笑嘎几系..吃宵夜吃左73蚊.维他奶一支1蚊半一支..无痕讲左一距超搞笑嘎野..就系..
"老板.比够80蚊你.一人拿多一支维他奶来算咯.."跟住个老板就好搞笑甘讲..算咯..无所谓..
跟住无痕就讲..仲有一支请老板你饮啊..其实73蚊宵夜加6支维他奶是82蚊.人家老板收少了两蚊.,.无痕还说什么仲有一支请老板你饮...
当场笑到翻肚....好啦..

今晚总结一下..饮左1支大可乐.13之支维他奶.仲有6支啤酒....心情很开心..以下是我地的战绩..

ZC宵夜吹水群,
正式招收喜欢吃宵夜、吹水等各界人士,欢迎加入!!
群内不定期的会组织活动,费用AA制。
如:吃宵夜阿,唱K阿,烧烤阿等活动。
我们要的是实际行动,不要那些在群里什么都不说,有活动不踊跃参加的人。
(因严查酒后驾驶而且为了避免发生意外,群内活动不建议饮酒精类饮品,如需的,自愿形式)

仲影到无痕个脚小小..

仲影到无痕个脚小小..

全部回复66 显示全部楼层
le_lov 发表于 2009-9-29 03:37:26 | 显示全部楼层
沙发我的.

jz900401 发表于 2009-9-29 03:38:30 | 显示全部楼层
[s:69]

小笨 发表于 2009-9-29 04:17:02 | 显示全部楼层
呼呼,,

梦梦 发表于 2009-9-29 07:41:56 | 显示全部楼层
[s:91]

恋爱情感审判者 发表于 2009-9-29 08:16:44 | 显示全部楼层
哈哈``甘搞野``维他奶```

宇宇 发表于 2009-9-29 08:24:02 | 显示全部楼层
同大家讲声:对不起!昨晚有事走先!

夏沫 发表于 2009-9-29 09:00:16 | 显示全部楼层
[s:123]宇宇,,,下次五会放过你噶````

lingling00love 发表于 2009-9-29 09:46:27 | 显示全部楼层
我想去烧烤啊~~~

宇宇 发表于 2009-9-29 10:43:26 | 显示全部楼层
[s:123]宇宇,,,下次五会放过你噶````
夏沫 发表于 2009-9-29 09:00

唔无咁啦!

发表回复