[活动] 4+1个大男人聚会(三)

le_lov 发表于 2009-9-18 01:54:10 | 显示全部楼层 |阅读模式

今日系“ZC宵夜吹水群”里商量好第三次聚会啦。出席嘎有夏沫.jz900401 ..rabrit..我.仲请开特邀嘉宾.金鱼老.好多谢你嘎参与..
我第今日开左你从来没见过嘎6个碌...就系3台摩托车啦.
今晚个聚会比上次嘎丰富好多..开始夏沫说买30蚊臭豆腐.点知去到第一时间买左10蚊.跟住吃晒.又买多五蚊...跟住仲吃唔晒...都系劈可乐.5个人竟然可以劈到10支可乐窝..隔离台仲有人数我地饮左几知.今晚无咩风所以比较热..夏沫讲左一句..我地晚晚都叫一碟螺吃.个老板娘会唔会讲我地...
收获最多嘎就系小志.竟然看到有一个靓女行过.距竟然跑过去.当时我以为距去漂移(屙料)啦.点知距跑去女仔面前.问个女仔拿电话.
跟住我地全部都望住小志.个女仔竟然拿出距个电话来.讲左一句..不如你比你电话我啦.小志终于德手了..
没到久.好突然的事发生左.原来个个女仔打电话比小志.叫小志唔好饮甘多可乐...
我地于是无奈之下夹份堆小志....金鱼老只好在配合.今晚我地终于影左小小相啦...
今晚总结.都唔错.同你地一齐真系去开始笑.笑到翻屋..谢谢你地.小志.肥斌.夏沫.
希望多多支持下增城宵夜群啦...

以下是我地今晚吃嘎野..例牌一碟螺.15蚊臭豆腐.10支可乐.小志仲系刚刚吃完饭去的..所以小志比较屎....

总结完毕..谢谢加分和评价....

想加入增城宵夜群请留下你地嘎QQ.我地会尽快恢复你...

以下是我地今晚宵夜可乐战绩嘎图片...希望下次会破记录!!

全部回复105 显示全部楼层
le_lov 发表于 2009-9-18 01:54:33 | 显示全部楼层
沙发我嘎..

夏沫 发表于 2009-9-18 01:56:11 | 显示全部楼层
凳子····

梦梦 发表于 2009-9-18 01:56:34 | 显示全部楼层
顶,下次预埋我[s:91]

jz900401 发表于 2009-9-18 01:57:11 | 显示全部楼层
我怕了[s:109]

梦梦 发表于 2009-9-18 01:57:16 | 显示全部楼层
不过我不想喝可乐,[s:69]
可乐喝了会睡不着喔

耶耶耶星人 发表于 2009-9-18 01:57:20 | 显示全部楼层
下次我又去`哈哈`
相呢?~

夏沫 发表于 2009-9-18 01:58:16 | 显示全部楼层
我想入群..233218311

le_lov 发表于 2009-9-18 02:11:01 | 显示全部楼层
下次我又去`哈哈`
相呢?~
耶耶耶星人 发表于 2009-9-18 01:57

好啊。。下次约埋你。。但是唔可以好似小志甘屎嘎窝。。

jz900401 发表于 2009-9-18 02:11:06 | 显示全部楼层
diao!!!我饮开5支大炮咯!!!有恐惧[s:117]

发表回复