[游记] 说走就走的流浪

千语千寻 发表于 2016-10-13 15:46:52 | 显示全部楼层
小肥肥 发表于 2016-10-13 15:39
哎呦,仲识冲浪添,得闲教下无阴功,搭车都搭成两日,不过玩得开心就得啦下次带埋男朋友去 ...

[s:65]冒男朋友带,好惨,所以经常几个女仔去,每次总有人唔方便。
买只救生圈出去冲哇[s:72]都好隐下噶。
放左系从化啦,没带来增城窝[s:113]

小肥肥 发表于 2016-10-13 16:10:51 | 显示全部楼层
千语千寻 发表于 2016-10-13 15:46
冒男朋友带,好惨,所以经常几个女仔去,每次总有人唔方便。
买只救生圈出去冲哇都好隐下噶 ...

哈哈,人地话要经常一起料甘D亲戚就比较集中葛咯[s:83]额,没试过,饮水都饮饱来[s:68]争取呢个月稳翻个嘛,唔好再过4条1咯[s:83]超,放从化俾边个欣赏[s:97]紧系带上来增城啦,起码我帮你睇下眼[s:121][s:121]

千语千寻 发表于 2016-10-13 16:13:45 | 显示全部楼层
小肥肥 发表于 2016-10-13 16:10
哈哈,人地话要经常一起料甘D亲戚就比较集中葛咯额,没试过,饮水都饮饱来争取呢个月稳翻个 ...

距地个个才从化,我自己才增城,所以只有我不集中[s:66]
我识小小游 水噶,所以有浪冲过来时,几好玩[s:72]
4条1估计又要过既啦[s:62]人丑,冒办法。
系从化滴小朋友要睇,唔俾我带返办公室[s:65]

小肥肥 发表于 2016-10-13 16:38:29 | 显示全部楼层
千语千寻 发表于 2016-10-13 16:13
距地个个才从化,我自己才增城,所以只有我不集中
我识小小游 水噶,所以有浪冲过来时,几好玩[s: ...

叫小伙伴粗来,保证不打屎她们,害我没贝壳欣赏[s:65]个白马王子好快到葛咯,水逆都过左去咯,桃花运仲唔滚滚来咩[s:113][s:113]甘就无办法咯,同步唔到,下次叫埋我啊[s:72][s:72]我都系增城,应该可以同步葛咯[s:61]

千语千寻 发表于 2016-10-13 16:46:15 | 显示全部楼层
小肥肥 发表于 2016-10-13 16:38
叫小伙伴粗来,保证不打屎她们,害我没贝壳欣赏个白马王子好快到葛咯,水逆都过左去咯,桃花运仲唔 ...

[s:83]滴小伙伴怕识讲野过你,又识撒娇,我都冒晒距地符。
[s:83]要去求桃花运先得怕,重阳约左人焦石岭登高转运了,临时俾人放飞机[s:65]
得闲约我出去增城行街,料得多,米都同步啦[s:83]有种去厕所都要贪大阵的感觉。

小肥肥 发表于 2016-10-13 16:56:29 | 显示全部楼层
千语千寻 发表于 2016-10-13 16:46
滴小伙伴怕识讲野过你,又识撒娇,我都冒晒距地符。
要去求桃花运先得怕,重阳约左人焦石岭 ...

哈哈[s:83]甘讲,下次去行街就叫埋你啊。米你滴F甘架,最憎人做飞机师葛咯,下次去爬山约我[s:119]保证准时出现系你面前。最唔识撒娇葛咯,叫你D小伙伴教下都好哦[s:82]

千语千寻 发表于 2016-10-13 17:01:20 | 显示全部楼层
小肥肥 发表于 2016-10-13 16:56
哈哈甘讲,下次去行街就叫埋你啊。米你滴F甘架,最憎人做飞机师葛咯,下次去爬山约我保证准 ...

呢几晚都开始收拾衣柜,该丢的就丢吧,然后先有机会入新的[s:121]
焦石岭去过两次,晚饭后行下是唔错噶,可惜我过去有滴远[s:87]
我都学唔识撒娇,所以先冒人中 意怕[s:97]

小肥肥 发表于 2016-10-13 17:06:49 | 显示全部楼层
千语千寻 发表于 2016-10-13 17:01
呢几晚都开始收拾衣柜,该丢的就丢吧,然后先有机会入新的
焦石岭去过两次,晚饭后行下是唔错噶 ...

唔知去过几次咯,不过夜晚去就认真没去过,通常都系休息下午去葛。开电鸡车去的[s:126]可能遇到中意葛人,唔洗学就识得撒娇咯,唔洗真系甘认真去学吧[s:122]我学来哄老人家葛即[s:83]

千语千寻 发表于 2016-10-13 17:11:41 | 显示全部楼层
小肥肥 发表于 2016-10-13 17:06
唔知去过几次咯,不过夜晚去就认真没去过,通常都系休息下午去葛。开电鸡车去的可能遇到中意葛人 ...

我都好想家里有老人家,我出生后,爷爷奶奶都未见过,见到别人家的甘锡距地,我好羡慕[s:106]
下午去都唔错噶,还有秋天绿道踩单车都中意,多与大自然接触 ,人都靓滴[s:72]

小城小事 发表于 2016-10-13 17:12:30 | 显示全部楼层
拖鞋拖鞋,你真幸福[s:119][s:119],有靓女带你去游南澳岛,汕头大学![s:83][s:83]

发表回复