靓车!好靓啊!

xiao肥 发表于 2009-8-4 14:28:32 | 显示全部楼层
R8 正点[s:59]

正果金比 发表于 2009-8-4 16:30:51 | 显示全部楼层
{:57_134:}我好想我结婚时候有那么多车~

调野太翔 发表于 2009-8-4 17:40:07 | 显示全部楼层
6月3日,一辆长10.8米、宽近2米、价值300多万元的浙A88Y93的加长悍马亮相杭州街头,引来无数羡慕的眼光。据悉,该辆加长悍马车属于一制造业公司,购入后公司喜出望外,悍马车遂成移动的广告车和婚车出租,每次收取费用5000余元

舍卟得妳 发表于 2009-8-4 20:54:44 | 显示全部楼层
[s:60]我今晚買輛

電車男 发表于 2009-8-4 22:49:29 | 显示全部楼层
由上至下,林宝坚尼 LP560敞篷版。
法拉利F430。
悍马H2礼宾车。
玛莎拉蒂总裁GT版。
奥迪R8。
仲有一部都系林宝坚尼 LP560敞篷...
部分图片读取唔到~~~本人见识少,如果讲错,请多多见谅~~
顺便一提,以上提到既车,总值接近2000万~

rasabi 发表于 2009-8-4 22:56:16 | 显示全部楼层
[s:91]

grace2005 发表于 2009-8-4 22:58:41 | 显示全部楼层
嘻嘻``柏丽老板来头唔细咖!

電車男 发表于 2009-8-4 23:00:30 | 显示全部楼层
增城真系第1次见到法拉利同林宝坚尼既出现喔,玛莎拉蒂GT都系第1次见,哈哈。增城人太低调了,有钱都唔敢买D贵既跑车开,最多都系保时捷911,连TURBO都无。。晕。。
专睇bobo 发表于 2009-8-3 18:39

可能你同D靓车无缘挂~~我系增城都见过几多靓车下~见过BMW Z8,法拉利F430,最紧要既系比我见到AMG版SLR!!!非常非常震撼......系当其时搭紧车,未睇清楚系米广州地区既车牌

专睇bobo 发表于 2009-8-5 02:27:41 | 显示全部楼层
可能你同D靓车无缘挂~~我系增城都见过几多靓车下~见过BMW Z8,法拉利F430,最紧要既系比我见到AMG版SLR!!!非常非常震撼......系当其时搭紧车,未睇清楚系米广州地区既车牌
電車男 发表于 2009-8-4 23:00

哇,增城有Z8?里部车好耐之前就停产了喔,你睇错左呱,有部Z4就知,你唔好分唔清Z8同Z4啊,法拉利F430我就真系没见过咯,我就系东莞见过一台F360,睇来你对车了解唔多,你见过AMG版既SLR?你知唔知SLR全中国先几多台,加埋来5台都未必会有,普通版都要888万,宜家停产了,加强版SLR722要1300万,SLR无AMG版,你睇到既可能系SLK55 AMG,开蓬个只,更何况里款SLK55 AMG要过一排先会上市出售,100万左右,都唔知你见到系边款,奔驰AMG既有好多款噶,几乎每个型号都有AMG版本,SLR买得到都绝对上唔到牌,你睇到上牌既肯定唔系SLR,你去睇SLR系点样噶,奔驰最贵既跑车,个门系向上开噶,626匹马力,3.6秒百公里提速,330公里极速,,广州应该有一部,但系你话上牌噶就根本唔系SLR,而且SLR既排气管系两边车门下面噶。。
里两部先系普通版既SLR啊,根本就无AMG版既SLR。
里部系SLK55 AMG啊,同SLR差10万8千里甘远。

专睇bobo 发表于 2009-8-5 02:40:15 | 显示全部楼层
由上至下,林宝坚尼 LP560敞篷版。
法拉利F430。
悍马H2礼宾车。
玛莎拉蒂总裁GT版。
奥迪R8。
仲有一部都系林宝坚尼 LP560敞篷...
部分图片读取唔到~~~本人见识少,如果讲错,请多多见谅~~
顺便一提,以上提 ...
電車男 发表于 2009-8-4 22:49

里位兄台讲错,系林宝坚尼盖拉多敞篷版,英文叫Gallardo spyder,唔系LP560-4,LP560-4系盖拉多既换代车,宜家盖拉多已经唔出了,个两台系盖拉多唔系LP560-4,,而且LP560-4比盖拉多要型好多,,,仲有就系个台系玛莎拉蒂GranTurismo,简称GT,总裁系总裁,,总裁系4个门既运动房车,GT系两个门既GT跑车,总价值按没涨消费税既话无2000万,宜家D车因为消费税涨左,大排量既车都要涨价,所以按巨没涨价来估计,而且我念里D车都系系没涨价之前买既,悍马H2加长版保守300万,因为配置唔同价格都会唔同,底价系300万,林宝坚尼330万底价,两台系660万,奥迪R8系180万底价,法拉利F430系260万底价,玛莎拉蒂GT系180万底价。。总价1600万左右。。。

发表回复