荔城竟然出现咁样既女...(经典真实个人经历)

小兄弟 发表于 2009-7-17 00:17:01 | 显示全部楼层 |阅读模式
话说之前我系网上识咗个女,倾得都算投机。(吾系家园上边识既,吾使猜测。)

前几日佢话想食K仔,约我去出叫我请佢,过日落雨我地都没带伞。佢就话佢妹就系附近,叫佢妹送把过来,我心霖,没所谓啦于是就应承咗。哩个系佢堂妹,斋睇样都过得去,但素质就嘛嘛地啦,10句话有9句都带生殖器同有关动词。同人倾计吾正眼望人,扮晒高贵兼稀罕;而我果个网友,哩个时候同佢差吾多,一去之前既矜持…当时我感觉就系,两个人斗粗差吾多,搞到我没晒兴趣再坐,过咗没耐我就话要走啦。
令我霖吾到既系,晚上我收到条陌生号码信息,原来系果个堂妹发过来比我既,讲咗没几句,佢就问我听晚得吾得闲,话心情吾好叫我去陪下佢。我霖落班反正我又没事,自己近排上班好累的确都想放松下,于是就应承咗啦。

`晚上大概9点左右,我地系挂绿广场见面,坐咗大概5分钟,佢话去东湖公园。哩度就吾多讲啦,最后,佢话手机没话费叫我帮佢充,又话肚饿要去食嘢,(依家都系果句话,家下D女,讲饮讲食讲充值。)我买单实话佢突然话没钱,问我借住20蚊。自己翻到屋企之后好累我就训咗啦。

第日,佢又发信息比我,又响我好多次机,话好挂住我,叫我充话费。我心霖,挂住我D钱就真,哩D女人,我见得多。最后,我都系帮佢充咗…佢又约我晚上出去,我话要上班,落班先算,等到我落班当中哩度时间,佢响咗我好多次机,每次都系响一下就挂,意思好明显啦,就系想我打过去咋!今次,佢带埋佢姐出来,即系我果个网友啦…之前佢话得自己,所以出去我见到两个人之后感觉好吾爽,三个人一齐去食咗小小嘢之后就不欢而散。
第日我上班,佢又发信息比我叫我晚上出去,哎,哩个女真系吾使停既,出咗去没几耐,又话没衫着想买衫,我话今日没带咩钱,迟D先算。其实我个心霖,我系你边个啊…不过哩一晚,我同佢KISS咗,而且要坐系我脚上边面对面,佢话咁样就算摸下人地都吾会见到,(我顶,原来真系有人咁够胆死既!)具体细节就吾描述啦,不过当时我没摸佢。最后,佢仲系话没钱,又要咗我50蚊。-重点部分,即系今日。今日一大早,我竟然收到一条佢既信息:“你系吾系想同我开房,你比几钱我?”见到条信息,我好火!真系想去声佢几巴!我没回信息,过咗阵间佢又发一条过来,“系做就依家过来做,我今晚吾得闲。”忍无可忍,霖吾到荔城都有哩D咁X既女,90后啊!可悲!!!我心霖,好,你中意贱我就比你贱翻次,睇下你又玩咩花样!约咗出来之后,佢拉我去一个没人既楼梯,问我比几钱。我话,你想要几多,霖吾到佢报咗一组数字出来之后,我感觉相当惊人!150元,系人民币啊!原来,佢只值150,哩个价钱,绝对超值,而且系本地90后,去边度稳啊?虽然我未出去滚过,吾知道去稳只鸡食下要几钱,但此刻,我真系无语,嫉妒无语…/ 于是……(此处省略1万字)

我觉得没无奈,本来我一直就没果个意思。而且,哩个女人蠢,极度蠢,如果佢可以令我开开心心,改下D性格,同我拍下拖,又点会只得到我150蚊呢?从哩件事,我受咗好多启发,最重要既系,使我睇女既态度又改变咗。

全部回复294 显示全部楼层
原野 发表于 2009-7-17 00:37:19 | 显示全部楼层
睇晒,心里有上万字想发表,但又不知道如何说。真系悲哀,呢D女人米即系做鸡!只系用另一种方式的稳生意!

一个人走 发表于 2009-7-17 00:50:55 | 显示全部楼层
甘都得??贱成甘都有噶。。。。。。。

吖健 发表于 2009-7-17 00:55:17 | 显示全部楼层
钱钱钱……………………

jz900401 发表于 2009-7-17 00:58:31 | 显示全部楼层
五错,,我睇晒咯!!!
现在的女仔,,,很多是这样的了...楼主习惯下啦!!!

冰河 发表于 2009-7-17 00:59:24 | 显示全部楼层
甘现实!你都顶得顺!唔系鸡只系个老泥妹!弹俾D朋友玩下距!

恋上1支烟 发表于 2009-7-17 01:23:54 | 显示全部楼层
俾佢电话来`我出价200`{:57_121:}

maomaoo 发表于 2009-7-17 01:26:58 | 显示全部楼层
150蚊,
鸡都悟洗甘平拉.
简直失礼晒我地90后~

zxdaiqing 发表于 2009-7-17 01:37:15 | 显示全部楼层
150???太便宜了~~~太便宜了~~~快讲电话号码~~

qq17272108 发表于 2009-7-17 01:45:46 | 显示全部楼层
我靠...真的很下贱哦那女的...

发表回复