[活动] 今日家园网友聚会摘荔枝PP(谢谢冒雨参加的网友们)

wjhdiy 发表于 2009-6-27 22:17:48 | 显示全部楼层
虾叔,我都话左噶啦!~~为左赢!~~拒地可以不适一切!~~

哩D系增城人特色来噶!~借斗气扮有义气!~~哈哈...
ghost 发表于 2009-6-27 22:10

[s:122] 系吾系你自己想太多啦?边个为左赢不适一切?如果为左赢我可以吾冼钱等大家来吃.我想最少会有50人来.讲野前请用吓你个大脑.
全世界都系得你甘认为.点解呢?你以为真架因为你自己聪明D?定系全个论坛架人笨?大家有眼睇架.吾好掉左落地都要罗返摘沙.甘样只会比人笑.同个个人一样.无得够.

ghost 发表于 2009-6-27 22:18:23 | 显示全部楼层
42# 小虾之家

放心啦!~~哈哈.....结果好明显噶!~~~

到时你就会知道

稻花香酒 发表于 2009-6-27 22:18:52 | 显示全部楼层
没见到老子啦。缘风你把藏你里了。。。

无痛失恋 发表于 2009-6-27 22:22:54 | 显示全部楼层
42# 小虾之家

放心啦!~~哈哈.....结果好明显噶!~~~

到时你就会知道
ghost 发表于 2009-6-27 22:18

不要無風起浪.
正因為有你ed唯恐天下不亂的人,社區才會如此亂.因為你危言聳聽

ghost 发表于 2009-6-27 22:25:45 | 显示全部楼层
不要無風起浪.
正因為有你ed唯恐天下不亂的人,社區才會如此亂.因為你危言聳聽
无痛失恋 发表于 2009-6-27 22:22

无痛MM,我只系发表我自己噶意思!~~我钟意点讲系我噶自由,岩唔岩呀?

我只系讲左你身为版主,唔俾人地发言姐!~ 唔使对我搞针对哇?

ghost 发表于 2009-6-27 22:35:11 | 显示全部楼层
54# 小虾之家

我都无得同拒吵!~~

系拒讲野无乜素质!~~回拒两句!~

老油条 发表于 2009-6-27 23:00:46 | 显示全部楼层
哦~~~~~我终于明白啦~!!!原来今次去噶荔枝园系wjhdiy 你屋噶 !!!!原来你想推销自己噶荔枝~~怪唔得你今日甘热心啦,,哈哈~~原来系甘!!完全明白塞~~~好!!公道已经出来啦~~~~我晤想再系呢张贴到发表任何言论 ...
小虾之家 发表于 2009-6-27 22:46

你讲甘多做乜啊?不如讲下你凭什么让大家相信你承诺的请社区30人去唐会1800蚊你包仲好啦。最好系你将呢1800蚊给社区一个有大家信得过既人拿啦。唔米什么都得个吹字,你无聊既麽?甘样你会更加乞人憎的。如果你做唔到就请你收声啦。真系无谓

剑鸣天下 发表于 2009-6-27 23:04:25 | 显示全部楼层
54# 小虾之家
对,劈淋巨。大言不惭!
想不到我甘上镜,多谢影的像。
但系无见到的像真可惜。
还有小虾:你要好好准备一下哦!!!

牛奶仔 发表于 2009-6-27 23:12:23 | 显示全部楼层
我喜欢烧烤,唱K。下次有D咁既活动我一定参与。

剑鸣天下 发表于 2009-6-27 23:15:05 | 显示全部楼层
5# 缘风
[s:111] 甘噶天气,甘系着托鞋啦
想吾到甘出位咯像都比缘风拍到
真汗颜!!

发表回复