[活动] 紧急通知:由于天气原因,原定今天家园网友摘荔枝聚会取消。

关闭 [复制链接]
Yíng863 发表于 2009-6-27 12:38:06 | 显示全部楼层
客观因素紧有既....
好多时候都系要系失败中寻找过错..
令下次既策划搞得更成功噶...
五好系米就系到闹人先得噶...
霖深少少好么啦???
五觉得甘样好无素质么???...

aiai 发表于 2009-6-27 12:44:35 | 显示全部楼层
[s:109]下面我来谈谈我多年来系学生会组织活动同埋系公司组织宣传户外活动时需要注意的一些常识和做法:首先我们组织一次活动必需要有一个理念一个主题,比如讲你办呢次噶活动噶主题系做咩?为D咩,像去做仪工活动可 ...
小虾之家 发表于 2009-6-27 12:38

你知唔知你犯众憎!识趣D啦。米系度办晒蟹

ghost 发表于 2009-6-27 13:22:02 | 显示全部楼层
哈哈....点解唔为左赢一样照去噶呢?

ghost 发表于 2009-6-27 13:24:06 | 显示全部楼层
[s:78]我系到发表下我噶意见~~就算被删或者封ID我都要讲下噶啦,教醒你D班细佬仔,比D经验你地,等你地下次好组织活动时,准备充分D先再公布~~~~唔好蛮目甘,凭一时冲动就话几时几时去边搞咩活动!!!
小虾之家 发表于 2009-6-27 12:21

帮你顶一下!~好野!~~~果然系FB高人来噶!~~

cwg_chen 发表于 2009-6-27 13:28:18 | 显示全部楼层
虾叔讲得貌似有道理,讲甘多证明你仲系好关心的后生和ZC173噶~~~
但是你不能低估A班年轻人的能力,正所谓“宁欺白须公,莫欺鼻涕虫”~~~
支持ZC173的全体朋友~~~[s:91]

ghost 发表于 2009-6-27 13:37:05 | 显示全部楼层
[s:78] ~~~无解释噶理由!!错就系错!!知么?错左应该稳办法补救?明白吗?你地可以制定一份后备方案啊,落雨即,你地可以到钓虾场,或者附近噶消鸡场玩下其他D文娱活动啊,吃餐烦都可以么,你知道,有好多人系系 ...
小虾之家 发表于 2009-6-27 13:29

支持支持!~~哩班年轻人真系几冲动!~~

讲实D,坛主选版主都有D问题!~~详细就不说,祸从口出!~

只系希望坛主选版主细心,严格D!~

ZC173唔系鸡斗,个个都好似来哩度为左识女仔,找情人,一夜情!~~哩样我就有D睇不过!~

不过唔知坛主会唔会发工资俾D版主噶哩??  广告费照收!~~人地做版主帮你做野喔!~~

ghost 发表于 2009-6-27 13:46:00 | 显示全部楼层
虾叔系么,我都噤叫你!~~

都唔好噤开心,虽然系落雨,车队系风雨不改!~~一个电话打过去就一个车队过去摘荔枝,所以...

算吧啦!~~唔好同D小朋友计较噤多!~

荔乡小子 发表于 2009-6-27 13:46:47 | 显示全部楼层
有心人遇上无情雨,遗憾!~~~望互相体谅!~~~[s:123]

ghost 发表于 2009-6-27 13:48:53 | 显示全部楼层
31# 小虾之家

[s:92]

ghost 发表于 2009-6-27 13:51:08 | 显示全部楼层

头都晕!~~一个靓妹仔讲野,唔使理拒啦!~

无必要为拒一句唔上论坛,上唔上系你噶自由!~

身为一个版主,叫人唔好发言!~~失望!~~

论坛就系俾人D发表意见噶!~~无人发表,就不成论坛!~~

发表回复