呢D甘既女仔!真系拣到都喊三声!

vincent 发表于 2007-7-30 14:24:51 | 显示全部楼层
不过都可以用下计生用品咖么!死蠢~~~[s:109]搞大佐之后哽系唔要距啦! LZ都话“呢D甘既女仔!真系拣到都喊三声!”然后就一脚伸距落火坑~~~ [s:80]

热带鱼 发表于 2007-7-30 21:07:24 | 显示全部楼层
甘既人米当唔识距罗!!以后带眼识人啦!! [s:80]

雪雪 发表于 2007-8-9 23:23:45 | 显示全部楼层
样衰

骏羽地产 发表于 2007-8-10 00:42:44 | 显示全部楼层
鬼叫你开摩托去搭距话,你开部四个禄去,你想走都毛德俾你走

啵板糖 发表于 2007-8-10 00:47:26 | 显示全部楼层
...........唉..最好就喺半路叼佐距`` [s:126]

骏羽地产 发表于 2007-8-10 00:58:17 | 显示全部楼层
其实五可以怪距噶,距叫你去搭距,系因为距无十蚊搭车,对不起,无系话距无钱,距可能都系当时无十蚊散纸姐,至于后来发生噶爆胎事件,五怪得人噶,人要出去沟仔个磨,边有时间等你补胎吖,何况俾D熟人见到,还要解释,个个真系摩托老来噶,原谅距拉,怪就怪你部摩托车,系半路荒山野林时爆米几好列

克加仑子 发表于 2007-8-11 15:08:04 | 显示全部楼层
引用第25楼骏羽地产于2007-08-10 00:42发表的 :
鬼叫你开摩托去搭距话,你开部四个禄去,你想走都毛德俾你走

你以为个个都有四个绿架.
LZ 我身为女仔都唔帮距,呢D甘既人又无教养,又无素质.
你下次要带眼识人

梺﹃埗 发表于 2007-8-11 16:22:40 | 显示全部楼层
LZ我霖唔出你会真系去沙蒲搭距``

dison05 发表于 2007-8-12 05:53:36 | 显示全部楼层
我uncle话~有potential噶要扮上菜!楼主你可想而知啦~ [s:126]

克加仑子 发表于 2007-8-13 15:08:00 | 显示全部楼层
引用第30楼dison05于2007-08-12 05:53发表的 :
我uncle话~有potential噶要扮上菜!楼主你可想而知啦~ [s:126]
[s:69][s:69][s:69][s:69][s:69]想同你讲,有好多人唔识英文架

发表回复