去海南旅游,一种耻辱一种痛! 要小心再小心!

糖罐子 发表于 2007-10-1 14:15:55 | 显示全部楼层
我没去过..
不过我仲系想去,我妈去开都无讲好恐怖啊..
或者稳一班朋友一起组团去,人多力量大.应该甘样会好D怕..

永祺 发表于 2007-10-17 19:34:51 | 显示全部楼层
支持...同感..
已经领略过...

无人识我 发表于 2007-10-19 11:10:52 | 显示全部楼层
在宾馆房间里听到敲门声千万千万千万不要开,即使声称是服务员的女性,即使有人使劲踹门也不要开,如果开了门,请准备好数千元钱或者准备好去医院!
[s:109] 呢个最得人惊~~~真系咖?

紫苏叶 发表于 2007-10-27 21:14:47 | 显示全部楼层
吾系呱,真系甘恐怖,我仲以为准备下一年去哩!![/size]

zc173 发表于 2008-5-6 05:49:07 | 显示全部楼层
甘恐怖! [s:86]

ヤ訫淡... 发表于 2009-9-18 07:47:58 | 显示全部楼层
万事多个心眼就OK啦!!我都觉得海南真系几黑啦!!

失魂鱼 发表于 2009-9-18 19:33:56 | 显示全部楼层
{:56_104:}真系嘎,我旧年去,潜水差不多6旧水,个死导游死叫我地去边度玩,要自费的,呃死人,

煲仔煲女 发表于 2010-3-18 16:20:10 | 显示全部楼层
通常有意去海南岛稳“吃”既人,或者系自以为是的人都会受到好似楼主感噶对待的……我都去过海南啦,都无你讲甘恐怖,有时相信下旅行社都唔会错的……甘怕比人骗钱,唔好去旅游最好,你真系无野稳野来讲……

bowei 发表于 2010-3-19 02:10:38 | 显示全部楼层
我三年前去过,团费都唔系好贵,去之前都有上网了解过,大家讲噶都系楼主所讲甘噶情况,不过去到之后觉得还可以啦,D导游都唔系甘昆得水唧,都系T个人意愿噶。。。。。。不好随便买野就系真噶,当果觉得我地个团个导游都几好啦,都有同我地讲过尼D情况,叫我地唔好乱买,乱摸,有个团友都系唔听话,俾你呃左买左D唔知有咩用噶药材,后来导游知道左,都系个导游帮手搞番掂噶,果次系跟安达噶团噶,果度真系几靓噶,但系真系好乱。。。。。如果唔识得当地人噶话,最好就自游行都唔好去咯

Pamela.Penn 发表于 2010-3-19 08:41:18 | 显示全部楼层
[s:123]

发表回复