[生活烦恼] 奇葩男,分手要掂煲费

我唔系本人 发表于 2014-12-30 10:10:11 | 显示全部楼层 |阅读模式

范xx.增城派潭人,住系旧唯一后面!以前系西园做过辅警仔…但宜家无业游民一个!

同距拍左几个月拖,受尽各种折磨,脾气都差左,心理压力都好大.搞到晚晚都发噩梦.一系就比鬼压!又比附近d街坊讲闲言闲语!点解搞成甘?只怪自己识错人,同埋唔听人地的教诲!其实我都无霖过要发出黎,但里种人比脸捂要脸,分手了仲要黎骚扰我屋企人,重要勒索我,话我差距钱.其实就想屈我钱,做男人做成甘真系丢架!报警过好多次,可惜次次都比距走甩…唯一一次抓住距,念在曾经一起过我已经放过距了,但距仲一而再再而三甘,系人都把几火,唯有继续报警咯,距居然话我金手指二五仔!大家觉悟觉好搞笑,如果唔系距骚扰我,我会报警?怪就怪在距自己吸毒吸坏脑,同正常人的思想唔一样,报警就算抓到距,距翻出黎一样会报复,我就无办法了…五知大家有何办法?

哩件事发生系几个月前,当初识距直系玩玩下的心态!细路女边个唔贪玩!识距个阵已经知距煲猪肉,加上自己有前科(以前都试过一两次)米一起玩咯,玩个阵距都无出声,我又无求距比我吃!距又无拒绝!米由得距咯…因为女朋友的花费正常都男朋友出的!加上我又未用过距乜钱,平时又无得出街吃饭,又无叫距买乜比我!但距就唔同了,无钱就问我,知我有唔比距就发晒脾气!成日都话第二日比翻我,第二日米又无左件事!平时问距拿钱就难过登天,宜家吃软饭五够重要拿掂煲费,羞唔羞耻d啊!怪就怪我未带眼识人[s:68] 宜家搞出个大头佛,距要同我记得清清楚楚…吃距几多就要还,仲打电话骚扰我屋企人,话我系距屋企有住有吃唔洗钱阿!激到我哥叼距"宜家你有无上过我妹,上我妹唔洗比钱啊,唔比钱告你强奸呢"[s:78] 事实,宜家你同我记得甘清楚!甘我同你训过好多次,你系米要比翻钱我先!米好在未用dumdum.容米意你连买套钱你都同我计噶![s:122] 加上我宜家未叫你比我吃比我住,全部你自愿,你又无话唔比!里D野都系你逼出黎噶,范生!如果唔系你成日叫我去你度我会又痴又吃又住你,返屋企都唔比我翻,翻去两个钟就夺命追魂call!宜家做你条女,唔系做你条狗!洗唔洗日日24小时效命阿!仲要24小时朴系你屋企,出去料又唔比,返屋企又唔比!一唔听你支笛就话上我屋企闹事,次次都拿上我屋企黎威胁我,搞到我唔听你话都唔得[s:124] 枉你之前当差,不过你里种人边做得到警察噶!又吸毒,脾气又臭,又成日做埋晒D犯法野,就算我唔报警拉你,你都迟早入去坐拉![s:85] 之前已经玩女玩到出晒火,比条女告强奸!搞到份工都无埋,翻去坐左十几日仲唔知衰,继续沟女!我次次都忍忍忍,你真系当我傻当我白痴乜,女人直觉一直都好准,你以为唔比我体你手机就无事,等你训着左我一样体得到,体完我都唔声你,!但你却反咬我一下!话我出去沟仔,有第二天…试问我日日仆你屋企,你成日抢我手机体,我点沟,点有第二个!我忍左咁耐为乜?因为我知你乜人,一同你讲分手,唔理你就上我屋企!比你搞到我精神分裂,不过多得你,比我练成绝世神功[s:92] 就算知你出去沟女,知你同第二条女上床,严重到系床头发现左避孕套我都无动于衷,我唔会心痛,唔会哭,唔会吵!鬼叫我识错你,唯有自己认命,我米日日苦瓜脸甘对住你咯,等你觉得玩厌我了,或者有新女了就会放过我,不过我霖法错晒!原来我仲有另外一个利用价值,就系钱![s:81] 开头氹我硬的唔得就软的,上次分手我叫你系我面前喊我先比多最后一次机会你,但你一D都无改变,我亦无需委屈自己,我都有尊严,我为左你瞒住屋企,唔理朋友劝左都同你一起,而你,为我做过乜!只会发脾气,次次都好似想杀人甘,我知你好想打我,宜家打又比你打过,闹又闹过,你连我老豆都够胆打的,你觉得我仲会同你一起?开心就老婆老婆甘叫,五开心就叫我扑街垃圾!甘大个女都未受过里D委屈,以前D男仔排队追我,我脾气不知几好!宜家比你激到,又打又闹,仲上埋派出所!里次爱情付出真系大![s:65] 你应该知道我无可能再同你一起,软硬用齐了,宜家黎屈我钱!试问我差你乜钱,有证有据你可以去派出所讲,唔洗闪闪缩缩骚扰我屋企人,半夜三间按门铃,一系就踢门,宜家仲犀利识得关水制,关电闸,唔单知骚扰到我屋企,仲骚扰到成栋楼,一听到报警就急急脚走,够胆就去派出所讲,无做埋D小人动作!!30岁人仲做埋D甘低B的野,唔觉得丑乜!

第一晚报警,系因为忍无可忍,开头话我陪距15日.15日之后就放过我.但屋企已经知晒我d野.唔比我出街。距就系度吓我,话我唔出黎又上我屋企稳我。一次甘第二次又甘,我都有尊严,唯有叫距去派出所三口六面讲清楚.可惜自己去报案。警察真系爱理不理.个晚我饮左少少酒.派出所就当我饮醉酒发UP疯。话今晚系米未吃鸡(个日系过冬)我话乜未吃鸡。已经距骚扰我。点先,派出所仲系唔理,就系叫我等等等,等你老母乜。之后我告距吸毒,叫派出所验毒。派出所话如果验唔到的,距可以掉翻转头黎告你,我话得阿,米验咯。点知又系得个等。1点等到3点,等到我眼训到不得了。唯有问警察,如果距今晚再骚扰我的,我打电话系米即刻到先,距按一按门铃就走的,好难抓得到距。个警察话,你点肯定系距啊,你抓得住距米报案咯。我真系把几火,大佬阿。半夜三间边个会按你门铃啊,抓得住距要你d警察黎拖阿。唯有走咯。走个阵条pk跟住晒,话我宜家甘把炮做金手指督距出黎。又跟住我朋友部车。我知距实会系我屋企楼下等,所以未翻到屋企。

第二晚,距死发信息叫我拿翻锁匙同手机比距。我本来想拿去距妈做野的地方,可惜距妈落左班。唯有自己亲自去比距咯。我朋友惊我有事,距陪我一起去,叫我比完距即刻上车。不过世事边有甘容易,一比完距,距问我钱呢,我话乜钱阿。距话吃我甘多唔洗钱啊。我问距,宜家我求你比我吃的?距居然话,宜家我有得话比你吃乜。距立刻拿出支警棍黎,一野敲去我朋友部车度。我朋友落车问距系米痴线噶。跟住距地两个系度拉扯,我即刻走过对面马路报警,点知电话都未通,距就一野打落我手度。手机跌左落地。我想去捡,距抢先一步。模糊体到距塞翻衫袋。跟住距就拉住我件衫拉左我2.3米远,叫我同距返去。
我就脱左件外套坐左系地下。因为我知企起身伤得仲伤。跟住距踢左我件衫几脚就走左。我就拿拿霖叫我朋友报警,因为条扑街拿左我手机。可能报左110,d警察办事都勤力d噶,开头就叫我地等,话稳到个个人先,后尾稳唔到就叫距妈黎咯。距妈话唔知窝。距都稳唔到个仔,甘个警察就话了如果你个仔将部手机卖左或者丢左的,一系你就赔翻比人,一系就警察帮你教仔。宜家我都认得你个仔拉。比警察认得的都唔系好人。[s:118] 报完案拿完回执。距妈就细细声系门口同我讲,话距个仔未拿我手机窝。话同件衫一起踢左几脚。我就问距妈,你知你个仔乜人,距会唔拿我手机乜?跟住距妈就话等个死仔翻我先问下距

个晚一翻到屋企。条扑街就打电话黎恐吓我哥,叫我听电话。话我宜家系米屈距,话宜家距屈得起,有本事就来。我就觉得搞笑了。甘手机系米你抢的,件衫系米你扯甩的,踢系米你踢的。甘我宜家无左部手机系米你负责,你话你踢左几脚。甘你米落楼下稳咯。之后又各种信息骚扰,又话影到我煲猪肉的相,又话点都要我陪距过年入去一起坐!我就唔怕了,因为我都戒左了,吸毒坐15日喈,但你宜家抢野就要坐3年。条扑街可能听到就话稳到部手机了,楼下个人捡左。叫距比部手机距妈,距又唔肯,死要我亲自去拿。见过鬼仲唔怕黑乜,你唔比米算咯,派出所见,你自己比派出所。直到第四晚先拿翻部手机,距亲自拿过来比我屋企人的。我妈就开极都开唔到机就问距,距不时急急脚走左了。如果唔系身有屎距会甘急,肯定整烂左我部手机,因为哩几日我朋友都话有个傻子加q加陌陌,又电话骚扰。体晒我d隐私,手机无可能烂的,肯定距心理有问题整烂左,米打电话叫距妈赔咯,距妈就叫星期一拿部手机过去体下乜情况先。

直到琴日星期一,我哥本黎话打个电话比距妈,点知拉左入黑名单,翻到屋企,条扑街又系门口等住,岩晒了。报警,一听到报警距就走过来问我哥想点,跟住仲想冲入我屋企。跟住我嫂就打电话,条扑街就冲住走,琴晚就去报警,带警察上距屋企,敲极门都无人应,打电话比距妈又一一嗯嗯,话唔系屋企。警察就话如果距系屋企唔开门都无办法的。唯有距再来骚扰就报警了,唯有琴晚系有安乐觉好训,之前一日关几次水闸,电闸。又敲门又踢门,听到报警就走,甘奇葩的人真系百年难得一遇,甘都比我遇到。

奉劝各位一句,带眼识人。如果唔系就好似我甘惹“屎”上身。里件事唔知几时先结束。各位妹子也是,别为一时开心,乱识人,好似识到甘的奇葩真系死都唔掂。

话相爱.里d甘的人值得爱乜

恐吓我,唔同距一起就上我屋企稳我

里晚系完全唔想理距.距勒索我钱.仲话问我老豆拿

应该系毒瘾发作无钱

应该系毒瘾发作无钱

应该系毒瘾发作无钱

话我做金手指.如果距唔系做得甘绝,我洗去报案?

发信息恐吓我大佬,话过左12点出咩事都唔关距事.里d系咪叫自打嘴巴?过左12点肯定关距事 哥_副本_副本.jpg

里d信息证明距抢我手机时。手机仲好地地,仲体晒我d私隐.宜家仲想勒索我朋友

里d信息证明距抢我手机时。手机仲好地地,仲体晒我d私隐.宜家仲想勒索我朋友

荔城派出所连回执电话都写少 1234_副本.jpg

奇葩男的微信 123.png

全部回复285 显示全部楼层
pow879092176 发表于 2015-1-2 16:05:37 | 显示全部楼层
- - 上面的 你小学生是一小么?
回复 支持 2 反对 0

525354 发表于 2015-1-2 15:35:03 | 显示全部楼层
2582744063 发表于 2015-1-2 13:00
关你7事。我甘架人都大把女叼。又吾见你有。实是快枪手留吾紧了

叼埋滴死鸡,死种无甘滥交啦,乃野就死咯[s:74]
回复 支持 1 反对 1

525354 发表于 2015-1-2 15:32:59 | 显示全部楼层
pow879092176 发表于 2015-1-2 15:08
- -那你叫什么 哈哈·

看头像
回复 支持 0 反对 1

pow879092176 发表于 2015-1-2 15:08:29 | 显示全部楼层
525354 发表于 2015-1-2 11:57
我同学来的

- -那你叫什么 哈哈·
回复 支持 1 反对 0

kivi_smile 发表于 2015-1-2 12:49:58 | 显示全部楼层
我弱弱的问一句:这事警察管么?人家都承认吸毒了。

pzh1 发表于 2015-1-2 12:25:47 | 显示全部楼层
[s:118]

525354 发表于 2015-1-2 11:57:22 | 显示全部楼层
心已死、情已逝 发表于 2015-1-1 23:43
原来女主角叫吴嘉欣

我同学来的

525354 发表于 2015-1-2 11:52:42 | 显示全部楼层
2582744063 发表于 2014-12-31 22:18
你想要,你说呢?有诚意吗

发来

525354 发表于 2015-1-2 11:52:00 | 显示全部楼层
放下面子来做人 发表于 2014-12-31 21:54
求联系方式

求联系方式

钟倩薇1 发表于 2015-1-2 10:57:55 | 显示全部楼层

我用洁柔 发表于 2014-12-30 10:27:28 | 显示全部楼层
妹子,赠你一句话,食得咸鱼,抵得渴。

查无此人 发表于 2014-12-30 10:33:05 | 显示全部楼层
厉害……撸主请联系我……[s:72]

254351514 发表于 2014-12-30 10:42:41 | 显示全部楼层
我也算长见识了

a617249778 发表于 2014-12-30 14:39:45 | 显示全部楼层
[s:81]米人都有

kw993 发表于 2014-12-30 17:56:28 | 显示全部楼层
我用洁柔 发表于 2014-12-30 10:27
妹子,赠你一句话,食得咸鱼,抵得渴。

食得咸鱼,抵得渴[s:81]

煲得猪肉,吡人割!

花荣 发表于 2014-12-30 20:45:35 | 显示全部楼层
近朱者赤近墨者黑、自作孽不可活

激到爆 发表于 2014-12-31 01:19:41 | 显示全部楼层
[s:92]原来睇甘耐。。我终于知道你讲边个了。。。。不过学一楼话斎食得咸鱼,抵得渴。

累了 发表于 2014-12-31 01:35:49 | 显示全部楼层
都系远离呢D人,唔米迟早后悔一辈子!

凌晨 发表于 2014-12-31 01:40:58 | 显示全部楼层

发表回复