[恋爱感情] 过唔到自己个关 错过了一段好姻缘

huang020 发表于 2014-3-18 19:14:49 | 显示全部楼层
[s:92],故事编造得不错!!

潘帥 发表于 2014-3-18 20:11:44 | 显示全部楼层
你讲呢个女仔都算叻!我朋友讲佢嘅朋友正蠢到爆!有个河源龙川嘅死蠢货,嫁咗俾一个三江捞,个三江佬离过婚嘅,个死蠢货仲喺黄花闺女,咁都愿嫁!结咗婚先知个三江佬喺食白粉嘅,后来仲癫咗,仲同人哋生咗个女,而且佢前妻嘅户口都未迁走,个死蠢货咁都唔在乎,真喺好嘢!听讲话个三江佬对佢好喔,更喺对佢好了,个三江佬离过婚,仲大个死蠢货十岁,俾着我!我都会咁!而且仲喺处女哦!真喺有咁蠢嘅人嘅!有咁嘅死蠢嗨!真喺蠢到无人有!

潘帥 发表于 2014-3-18 20:14:29 | 显示全部楼层
香翅哥 发表于 2013-11-8 19:39
我很认同你的说法

认同?一年都无搞过,唔咪唔得仲有咩嘢?我就唔信一个正常人,一年都唔使要

潘帥 发表于 2014-3-18 20:14:58 | 显示全部楼层
伱未讲过 发表于 2013-11-8 20:06
社会真的有那么复杂么?

唔咪复杂!喺你太单纯

kevin1688 发表于 2014-3-18 23:07:26 | 显示全部楼层
猥琐佬 发表于 2013-11-8 02:25
猥琐佬我比个反面教材比你,边个就吾好讲咯.系一个真实故事:
有个女的,同条仔拍拖,拍左几耐吾知,女 ...

我都有D认同你噶讲法,起码知得唔得,有无生育能力啊,无到结婚了先知道无得生,甘点算啊?家人又催,想抱孙,自己到左一定年纪就肯定想有自己噶种,到时就好容易出现问题,离婚收场难免咯,甘咪总弊!!!浪费青春,浪费金钱,浪费感情!

zcy344052531 发表于 2014-3-18 23:19:28 | 显示全部楼层
如实···的话····女的·小气左D··

tinmai 发表于 2014-3-19 08:05:49 | 显示全部楼层
总结一句话`分得开只因爱得不够深` - -#

支持[s:118]

nokiagan 发表于 2014-3-19 10:01:22 | 显示全部楼层
猥琐佬 发表于 2013-11-8 02:25
猥琐佬我比个反面教材比你,边个就吾好讲咯.系一个真实故事:
有个女的,同条仔拍拖,拍左几耐吾知,女 ...

有道理

sssk 发表于 2014-3-19 11:30:06 | 显示全部楼层

问世86 发表于 2014-3-19 13:58:37 | 显示全部楼层
猥琐佬 发表于 2013-11-8 00:34
吾开明车马噶后果......正路来讲都系算呃,不过个男噶都矛损失,白叼条女一年,有赚

虽然猥琐佬讲得确实猥琐佐的,不过讲架都是事实,如果一年都没发生过,确实好有问题唔太正常。只不过男架肯定都是有付出真情架,伤心肯定会的,节哀。

发表回复