EVEN 1ST TIME

nickchan 发表于 2009-1-18 11:25:32 | 显示全部楼层
本来这个板块系用于摄影技术交流既,如果有能力指出楼主既技术或者表达意念既不足我相信楼主很容易接受,还会感谢大家,这有利于提升个人技能成修养,但成左对MT或对作者既人身攻击就没必要啦。。

.tk 发表于 2009-1-18 11:33:15 | 显示全部楼层
提示: 该帖被管理员或版主屏蔽

泽尻绘里香 发表于 2009-1-18 11:39:48 | 显示全部楼层

叼32、40、41、45、46、47、48楼。。。。原因唔多讲(自己去睇D回复内容)。。。就係要叼。。
仲有,够胆话人就唔好注册一个新ID来话人(呢度係指某些人)以真面目来见人。。。

欢迎随时回叼。。。。。

永祺 发表于 2009-1-18 11:42:40 | 显示全部楼层
唉,边个做贼心虚啊?又学人删帖。增城人就系死剩得把口,好彩唔系增城噶,唔怪得在广州D人听都未听过增城,反而知新塘镇,终于领教到米叫做死都讲翻生
.tk 发表于 2009-1-18 11:33

我无删过任何人咖帖.更何况我无权.

增城就系多得你地咖清高.

广州人未听过增城.系距见识小.甘唔喜欢做增城人.可以转户口.再搬家.

泽尻绘里香 发表于 2009-1-18 11:42:45 | 显示全部楼层
唉,边个做贼心虚啊?又学人删帖。增城人就系死剩得把口,好彩唔系增城噶,唔怪得在广州D人听都未听过增城,反而知新塘镇,终于领教到米叫做死都讲翻生
.tk 发表于 2009-1-18 11:33

你呢条友  删帖之类噶嘢  只有版主以上先可以操作。。。。你睇清楚楼主係版主嚰?正一火星人。。白痴。。
仲有  增城人又点 ?我係增城人。。。我觉得好光荣。。。。

nickchan 发表于 2009-1-18 11:48:50 | 显示全部楼层
我系增城打工觉得好光荣....劳动最光荣..

缘风 发表于 2009-1-18 13:09:05 | 显示全部楼层
此版只可谈论摄影技术!不可以任何理由作人身攻击。自由也要在一个有规则的框架下。何为摄影版,此版作为摄影爱好者技术交流,如此贴发布在其它版会员可作任何评论。

对于恶意人身攻击者,警告无效一律封ID!谢谢合作

彩虹 发表于 2009-1-18 13:13:43 | 显示全部楼层
一样米养百种人,呢个世界心理唔平衡既人多得是。人地都话明系摄影版。有D人摄影系乜都唔知走来玩人身功能,强烈鄙视呢D人。支持封ID!给各位爱好摄影既同胞创造一个良好既交流环境!

nickchan 发表于 2009-1-18 13:30:24 | 显示全部楼层
此版只可谈论摄影技术!不可以任何理由作人身攻击。自由也要在一个有规则的框架下。何为摄影版,此版作为摄影爱好者技术交流,如此贴发布在其它版会员可作任何评论。

对于恶意人身攻击者,警告无效一律封ID!谢谢合 ...
缘风 发表于 2009-1-18 13:09

支持区长....

有能力既就系技术、构图、意境表达、色彩处理、后期上进行点评。。。。否则的话得个睇字就好了。。可以有严厉批评既语句,但绝对吾可以有针对MT的语言。

否则的话会严重打击爱好者既积极性。。。

nickchan 发表于 2009-1-18 13:32:25 | 显示全部楼层
人地踩下,又话玩针对。吾通个个都要话,啊,进步神速、武功盖世吖。
不如千秋万载、一统江湖!

如果你觉得我评错的话,有本事就把那几张再放出来,起张贴,让所有人再评一下
真搞野 发表于 2009-1-18 13:13

我想讲句,有本事既话你影几张出来给大家看看你既功力如何,仲好。。

发表回复