[征婚] Where are you?

bonniedior 发表于 2013-8-3 15:21:18 | 显示全部楼层 |阅读模式
本人女 增城本地人 91年 大专学历 宜家读紧本科业余
宜家系增城某间学校做行政专员 (咩学校,有缘加到你Q再话你听啦)反正就系增城范围 嘻嘻~
我份人比较开朗 好中意笑 一般同我一起嘎人 都唔会唔开心嘎 我可以令到身边嘎人都开心
希望我都可以令你开心 !![s:96] [s:96]

希望的你
第一:最好就系 系事业单位上班 或者系国企
因为点解呢  我唔希望你话你点有点有钱 最起码我地双方都有稳定工作
一起上下班 一起休息 甘样嘎话 我觉得我地嘎感情会更牢固 感情会更好
不会出现其他缺少时间相处 我霖我地工作差唔多嘎话 都唔会出现沟通问题
我觉得甘样对大家都好 假如我同个系工厂上班嘎 经常性要加班 我霖 我地点相处啊??
我唔米话觉得你份工作点点点 我只系觉得 我地甘样拍拖 无论接触嘎人和事
都会直接影响我地嘎相处 希望大家明白 体谅我 我并无职业歧视(我只系讲出心里话)
当然我知道一个系单位上班嘎男嘎 都唔会稳个卖衫嘎女仔挂?呢个只系我假想 。。

第二 :最好就系80后  90后D最好就无留意囖 我对90后完全无兴趣 唔好意思
       即使系90后  系单位上班 我都无兴趣 我个人觉得90后比唔到我安全感
       80后之间 无超过84 都可以接受  [s:96] [s:96]

第三: 前提下 一定要有房 我觉得一段婚姻 连最基本一个安乐窝都无 根本唔算一个家
       车嘎话 最好就有啦 如果无 都无所谓 只要你人品好 负责任 为人正直 我都会同你一起努力
       我相信如果有欲望想买嘎 好快都会有

甘都讲得差唔多啦 我份人唔中意扮野 我有个句就讲个句 唔会掩饰任何野
我以上讲嘎都系我嘎想法 假如你睇完之后 你有你嘎霖法 或者 你觉得我甘讲好有问题都好 我建议你马上关闭网页
我唔想逼你睇  我也都唔米写比你睇 [s:94] [s:94]

到最后 系写比 同我睇完呢张贴嘎 有意思再进一步了解
留底你嘎QQ  或者微信
最好详细D嘎资料 我会第一时间你  

全部回复223 显示全部楼层
hhj1058154060 发表于 2013-8-3 15:26:17 | 显示全部楼层
此帖仅作者可见

gzhu 发表于 2013-8-3 15:48:25 | 显示全部楼层
此帖仅作者可见

冷漠 发表于 2013-8-3 15:59:53 | 显示全部楼层
此帖仅作者可见

KB24 发表于 2013-8-3 16:09:55 | 显示全部楼层
此帖仅作者可见

szl4224875 发表于 2013-8-3 16:35:23 | 显示全部楼层
此帖仅作者可见

szl4224875 发表于 2013-8-3 16:40:15 | 显示全部楼层
此帖仅作者可见

382892024 发表于 2013-8-3 17:03:11 | 显示全部楼层
此帖仅作者可见

Alexjie 发表于 2013-8-3 17:29:22 | 显示全部楼层
此帖仅作者可见

awf12593 发表于 2013-8-3 17:41:16 | 显示全部楼层
此帖仅作者可见

发表回复