增城四兄弟

sen 发表于 2009-12-3 22:58:40 | 显示全部楼层
{:57_131:}

wivi 发表于 2010-1-6 16:51:56 | 显示全部楼层
{:56_106:}

灬式狼丨 发表于 2010-1-8 20:14:34 | 显示全部楼层
五错..五错

夜襲女兒村 发表于 2010-1-16 00:37:09 | 显示全部楼层
[s:69]不是吧   改装=加灯 贴贴纸

rcrc 发表于 2010-7-28 14:34:31 | 显示全部楼层
傻老。

2331 发表于 2010-7-30 23:01:21 | 显示全部楼层
[s:78][s:85]一得都五型无聊烂摩托一台!!!!!!!!!

我爱和尚 发表于 2010-8-2 01:02:08 | 显示全部楼层
呢几条粉肠甘搞笑噶`又样衰 以后比我地见到 肯定打一卧先讲 影响增城`好意思整出张死人样衰相来

264507119 发表于 2010-8-2 21:43:04 | 显示全部楼层

安全第一。。。不过感觉都系外观党。。。唔多实际咯。。改装车仲装护钢?我第一个晕。。。支持下豪迈啦。。。大排不是一般人能玩得起。。。顺便上个豪迈Q群:9635230  记得注明系增城家园的。。

奉劝你地1句啦。。原装减震同刹车都系唔好开太快。。。[s:126] 我霖比我只碟你地睇下都够吓人咯。。豪迈第一大碟。。240MM。。我霖应该无人可以突破10寸圈用大过240噶碟了呱。。。 IMG_0339-001.jpg

QQ00 发表于 2010-8-3 00:16:14 | 显示全部楼层
呢几条粉肠又样衰又无钱,扮有钱甘开台烂摩托台车系增城兜来兜去以为好型,影响增城人!!!!右手边第一死鸡康第二个系大头甘第三个系张米鬼勇落第四个五记的咯A几个扮也甘影响增城人大头甘系挂录广场卖电脑到打杂的张米鬼勇系东湖到又系打杂的去打一卧先讲 影响增城`好意思整出张死人样衰相来

QQ00 发表于 2010-8-3 20:11:33 | 显示全部楼层
呢几条粉肠又样衰又无钱,扮有钱甘开台烂摩托台车系增城兜来兜去以为好型,影响增城人!!!!右手边第一死鸡康第二个系大头甘第三个系张米鬼勇落第四个五记的咯A几个扮也甘影响增城人大头甘系挂录广场卖电脑到打杂的张米鬼勇系东湖到又系打杂的去打一卧先讲 影响增城`好意思整出张死人样衰相来[s:78]

发表回复