申请帖图大师勋章

最爱alizee 发表于 2008-12-4 21:13:59 | 显示全部楼层 |阅读模式
不知道通不通过,但我发的帖,一直都是图文并茂
看看精华知道了
希望可以通过

全部回复13 显示全部楼层
最爱alizee 发表于 2008-12-11 10:58:37 | 显示全部楼层
甘多人都回左
增城网就系唔理我

果果 发表于 2008-12-11 16:40:06 | 显示全部楼层
原创前锋我都吾得  依个系我第二个目标奖  你???你贴过咩???又无原创 又无创作    转帖系吾算咖
我甘努力都拿吾到 你都拿到我无也讲咯

最爱alizee 发表于 2008-12-11 21:08:24 | 显示全部楼层
引用第2楼果果于2008-12-11 16:40发表的 :
原创前锋我都吾得  依个系我第二个目标奖  你???你贴过咩???又无原创 又无创作    转帖系吾算咖
我甘努力都拿吾到 你都拿到我无也讲咯
如果你想同人对比之前,请你先认真再认真甘去睇睇帖里面噶内容,再出声
如果你唔明白勋章申请要求,你可以再去外面睇睇置顶帖
无聊
你话你努力,我唔知你指噶努力系点咯
睇你发帖量同埋在线时间都可以睇得出来

小笨 发表于 2008-12-11 21:44:43 | 显示全部楼层
不就是一个章嘛.

果果 发表于 2008-12-12 15:12:03 | 显示全部楼层
引用第3楼最爱alizee于2008-12-11 21:08发表的 :

如果你想同人对比之前,请你先认真再认真甘去睇睇帖里面噶内容,再出声
如果你唔明白勋章申请要求,你可以再去外面睇睇置顶帖
无聊
你话你努力,我唔知你指噶努力系点咯
.......
晒气~~我才增城娱乐网幕前工作左 4年  7张精华吾算咩咖  我只不过今年才A个新网专注浦头发表   你发既又吾系自巳既图  所以算吾上系大师  都系小区既精华   依家个新大佬吾系以前果个评分吾同噶距一样当我系新人   所以我讲你听系吾得 也算系帮大佬讲距
吾讲既也  以吾系来踩你场

最爱alizee 发表于 2008-12-13 08:02:34 | 显示全部楼层
引用第5楼果果于2008-12-12 15:12发表的 :

晒气~~我才增城娱乐网幕前工作左 4年  7张精华吾算咩咖  我只不过今年才A个新网专注浦头发表   你发既又吾系自巳既图  所以算吾上系大师  都系小区既精华   依家个新大佬吾系以前果个评分吾同噶距一样当我系新人   所以我讲你听系吾得 也算系帮大佬讲距
吾讲既也  以吾系来踩你场
唔该你回复发表之前,睇清楚人地申请噶咪野勋章,唔好见到人申请就死系度叫
我从来都没讲过我发D图系原创,所以睁大你的眼睛我系申请帖图大师
你系论坛工作过4年,那又怎样?
可以代表D咪?

fashion 发表于 2008-12-13 21:58:05 | 显示全部楼层
强帖留名。。。元老路过。睇睇注册日期。。

果果 发表于 2008-12-17 08:31:42 | 显示全部楼层
甘又系~~~不过我表达就系好难拿得到 从来矛人拿过既章

最爱alizee 发表于 2008-12-28 21:02:00 | 显示全部楼层
甘样咪系叫无视?

发表回复