吾明一派,二正,三福和!系乜意思都吾算增城人!

seven 发表于 2007-10-2 19:56:44 | 显示全部楼层
啊暈.

lenben 发表于 2007-10-3 09:20:18 | 显示全部楼层
sadsadsadsadsa

單純 发表于 2007-10-3 15:21:17 | 显示全部楼层
[s:85][s:85][s:85][s:85][s:85][s:85][s:85][s:85][s:85][s:85][s:85][s:85][s:85][s:85][s:85][s:85][s:85][s:85][s:85][s:85][s:85][s:85][s:85][s:85][s:85][s:85][s:85][s:85][s:85][s:85][s:85][s:85][s:85][s:85][s:85][s:85][s:85][s:85][s:85][s:85][s:85][s:85][s:85][s:85][s:85][s:85][s:85][s:85][s:85][s:85][s:85][s:85][s:85][s:85][s:85][s:85][s:85][s:85][s:85][s:85][s:85][s:85][s:85][s:85][s:85][s:85]叼``邊嗰白痴佬講出黎嘎..白痴嘎`系度抵委硪哋派潭朲`死喇你.,,有乜根據啊``白痴佬`鉨認爲邊度晤豪婆啊.叼`鉨媽又晤髪豪啊?如果鉨媽晤髪豪教距咪俾鉨老豆叼囖`睇下仲生嘚出鉨嗰甘蠢嘎仔磨.真系爲鉨媽感到悲哀囖....."啊門`````'`"..請問樓主邊度朲啊?鉨度D朲好高貴乜?鉨度D釹仔系咪尼姑黎嘎??如果系嘎硪都譕野好講囖..真系好睇鉨譕順眼`甘譕聊嘎閪野都講嘚出...............[s:78][s:78][s:78][s:78]

seven 发表于 2007-10-3 15:43:54 | 显示全部楼层
派譚D女邊度發騷吖.. [s:69]  
派譚出產靚女.哈 [s:126]

378634739 发表于 2007-10-6 22:47:35 | 显示全部楼层
[s:78]

棉花糖oo 发表于 2007-10-7 23:50:54 | 显示全部楼层
哩种讲法,十分白痴,你有无听过娶老婆去福和哩个讲法啊..福和D女仔系最好架..[s:81]

yaf001 发表于 2007-10-11 10:15:55 | 显示全部楼层
呵呵呵

-Nēw_\潘 发表于 2007-10-11 14:22:49 | 显示全部楼层
look下..........

people 发表于 2007-10-13 19:24:33 | 显示全部楼层

倩倩 发表于 2007-10-14 22:44:02 | 显示全部楼层
[s:78] 无根据,唔好一支竹打死成船人先得咖,有D系例外……

发表回复