增城人噶败类

毛泽东思想 发表于 2012-7-1 01:15:22 | 显示全部楼层
[s:122]

离不开水的鱼 发表于 2012-7-1 02:18:46 | 显示全部楼层
没沟到你都唔使周围唱咖  [s:122]  唔好下下都以性来做朋友 [s:87]  不过有图没真相    [s:117]

下一站天后 发表于 2012-7-1 19:03:26 | 显示全部楼层
不是吧。  你识距。 我认得距 距欠我细佬钱, 距条扑街 欠钱唔还嘎。 叼死距窝。
距又饮止咳水窝。  距正傻仔来噶, 我唔知距住边到噶者。 唔系打死距。 距之前系泰富做保安嘎。
我见过距。 人生得几好。我霖唔到甘贱格窝。  唉唉~

375854623 发表于 2012-7-1 21:51:30 | 显示全部楼层
猥琐佬 发表于 2012-6-29 15:39
都系同猥琐佬去睇金鱼好啊,猥琐佬吾会唱人地噶

你正式系傻嗨嗨甘,人地讲咩发上传咩照片,你就系会讲(同猥琐佬去睇金鱼),翻屋企睇你老母好过啦

猥琐佬 发表于 2012-7-1 22:08:54 | 显示全部楼层
375854623 发表于 2012-7-1 21:51
你正式系傻嗨嗨甘,人地讲咩发上传咩照片,你就系会讲(同猥琐佬去睇金鱼),翻屋企睇你老母好过啦

[s:92]猥琐叔叔吾同D小DD一般见识

华子! 发表于 2012-7-1 22:22:44 | 显示全部楼层
楼主小心D  无甘架事讲成甘。。你毁我清白!  我五知你米谁!比我知开我会让警察处理!  我五会就甘算架!我会报警.到时你洗干净身做监拉!

华子! 发表于 2012-7-1 22:24:42 | 显示全部楼层
你最好还我清白!我得罪边个我勾边个???勾女到处唱?? 我两日时间你!还我清白!五系警方处理!我警告你!

华子! 发表于 2012-7-1 22:32:18 | 显示全部楼层
我走正行的正!人点讲我根本五会介意!因为根本 无甘架事!你写这个要帖要有证据!你写这个帖已经系犯法!!!  我根本都五识你!我五知你做米甘害我!!!我好闹!!我比两日时间你!还我清白!五系我会报警!     话人前要讲证据!   

694346326 发表于 2012-7-1 22:53:03 | 显示全部楼层
猥琐佬 发表于 2012-6-29 15:39
都系同猥琐佬去睇金鱼好啊,猥琐佬吾会唱人地噶

[s:92]

华子! 发表于 2012-7-1 23:00:50 | 显示全部楼层
本人QQ532287645...楼主我有米得罪你架?加我Q同我讲!    我系勾过一个女子!我问过距本人!距话五知边个!本人都无意见!你有意见!我边度得罪你??甘害我??有米用??我知道你系女子!  我比两日时间你加我QQ!还我清白!五系绝对会报警!体下边个死!!!我五系同你讲笑架!!讲的出做的度!!! 以为细老哥啊!!我的私人生活就算系错!你都五应该!发上网站讲我!!!    本人勾个女子叫张丽婷!!距五受我勾!之后我根本就无在理距了!我做米要唱距?我得闲过头啊??!我打电话问清楚距了!!!距话五知边个!!发个帖!!!楼主最后加我QQ同我讲清楚!!!五系我绝对会报警!

发表回复