酒吧里叫了小姐后都会做些什么?

增城土著 发表于 2012-6-1 02:17:38 | 显示全部楼层
睇楼主你需要D咩咯,如果你只系要求你老公对头家噶责任一日三餐温饱唔成问题稳稳定定,有多D时间陪你或者你同你老公都系志同道合,甘样你可以责备距或者系你眼里容不下半点沙噶话实在系过唔到自己果关你可以选择离!
但系你对距噶要求系事业有成大富大贵果种,系哩个国度哩D场面以后肯定少不了,那么请选择相信距!每个成功噶男人背后肯定会有个贤内助,贤内助唔好做,背后噶意义又读懂左几多呢!呵呵,睇你自己选择

失心疯. 发表于 2012-6-1 02:57:33 | 显示全部楼层
很傻很天真 发表于 2012-5-31 21:50
无办法,个心里过唔去,,,,说清楚就好了。

嗯.祝福你[s:62]

苏醒之光 发表于 2012-6-1 06:14:08 | 显示全部楼层
可以叫佢帮你饮酒的,应该话系挡酒.

很傻很天真 发表于 2012-6-1 16:05:38 | 显示全部楼层
增城土著 发表于 2012-6-1 02:17
睇楼主你需要D咩咯,如果你只系要求你老公对头家噶责任一日三餐温饱唔成问题稳稳定定,有多D时间陪你或者你 ...

嗯嗯,你讲得几好。我绝对唔要求男人要俾咩大富大贵的日子我过。结婚成十年了,我地一家三口D日子一直都平淡安稳温馨幸福。所以真系好怕D美好生活会俾破坏,所以紧张。我都唔知有无紧张过了头。睇着大家的回贴,个心定着好多。好多谢大家!

很傻很天真 发表于 2012-6-1 16:07:15 | 显示全部楼层
全美门窗 发表于 2012-5-31 21:57
对付男人就软硬并施。。。这样他就会顺你、、知?如果还是不行,那他要花,你也出去花咯,还能怎么样。。。 ...

他花,我也出去花,那这个家就真的完蛋啦。[s:72]唔系我希望噶。

很傻很天真 发表于 2012-6-1 16:11:18 | 显示全部楼层
增城大叔 发表于 2012-5-31 18:15
楼主多想了!叫小姐就一定要做坏事吗?疑心太重会害到你们夫妻不和睦!!

[s:62]但系有所发现都唔过问只怕人地当你无料到,下次继续去混,宁杀错,唔放过。

285722419 发表于 2012-6-1 16:22:15 | 显示全部楼层
思想唔好太落后呀

三小姐 发表于 2012-6-1 16:31:34 | 显示全部楼层
不管你信不信,反正本小姐是信的,因为男人真要去叫小姐,你也无法阻止

增城大叔 发表于 2012-6-1 20:05:34 | 显示全部楼层
很傻很天真 发表于 2012-6-1 16:11
但系有所发现都唔过问只怕人地当你无料到,下次继续去混,宁杀错,唔放过。

聪明噶女人系唔会大吵大闹!

coco-205 发表于 2012-6-1 21:13:19 | 显示全部楼层
做爱做的事。

发表回复