噙晚睇新闻,增城某学生系增江浸死左!家长抬尸去学校!

ok仔 发表于 2007-4-29 12:41:30 | 显示全部楼层 |阅读模式
噙晚睇广州电视新闻,睇到增城某初中有学生系增江和浸死左!

个电视度就无话,几时浸死,点样浸死,净系话失踪2日后系增江河稳到。

之后D家长抬条尸去学校放住,点解?

电视度系甘讲,出事前几日个个学校的英语老师,罚浸死个个学生抄英语单词!

就系甘,所以个个学生家长,就抬条尸去学校放住。

记者采访个个英语老师,个个老师一味系甘哭。(女嘎)

全部回复20 显示全部楼层
过云雨 发表于 2007-4-29 15:30:23 | 显示全部楼层
好似将D责任推俾个个老师。

过云雨 发表于 2007-4-29 16:10:59 | 显示全部楼层
刚刚睇左广州日报,系报道呢单新闻嘎,有兴趣既朋友可以睇睇。

转载左来论坛 http://www.zc173.com/read.php?tid=1615

836948 发表于 2007-4-29 21:27:32 | 显示全部楼层
唔系怕,有几大伽,D人真系呀,小小挫折就轻生,不过都唔怪得D老师伽,人地都系为巨好先至罚巨抄单词伽,系巨自己D事,如果系甘就要老师负责,真系呀!!!家长都有责任拉

viss 发表于 2007-4-29 21:37:29 | 显示全部楼层
睇左新闻,系14岁男嘎。

浪花 发表于 2007-5-2 19:40:55 | 显示全部楼层
依家的人都好多五想做人的

him 发表于 2007-5-5 23:08:00 | 显示全部楼层
对于呢个问题,不愿置评! [s:109]

zljlxy 发表于 2007-5-17 00:46:11 | 显示全部楼层
其实咁噶..老师就唔知因为米而闹开个个学生..个个学生哩就翻屋.就卑佢妈闹..跟住.佢妈就同佢讲.你去死囖..(个晚系夜晚喔).点知个晚.个个学生翻到自己房.采度写遗书.就话:我好辛苦吖.下世在见囖.跟住个个学生就走出开,佢妈以为佢采房.就没理.到个阵时叫佢食饭囖.就睇到距唔采度..睇到张纸.佢妈以为距离家出走./点知.过开咁多之后米...........跟住你地就知喇

berant 发表于 2007-6-21 13:11:48 | 显示全部楼层
死人二中学生来葛。。。。家长抬条尸去果日我都去佐睇。。。

克加仑子 发表于 2007-7-21 17:09:56 | 显示全部楼层
唔咪怕,你甘大胆架,其实我就话系依家D家长唔识同D仔女沟通就真啦.有物理由叫自己个仔去死架,甘既说话都讲得出架,系我听到我妈甘同我讲,我真系心痛死罗. [s:78]

发表回复