[旅游] 边个想去广州果边散下心嘅...

valderfields 发表于 2012-5-1 12:07:14 | 显示全部楼层 |阅读模式
喂喂。。。五 - 边个想去广州果边料嘅。。。可以稳我商量下。。嘿、
今日系我嘅第一日假期,本来约好表姐话去距间店度料嘅。。系新塘。不过后来某些原因所以下次先去。。
唉唉o(︶︿︶)o 唉。。我同同学约好话行街都取消啦~个同学距都翻佐屋企喇~~
我唔想白白浪费我一日假期系屋睇电视或自己出街漫无目的咁行。。所以想问问边个想去广州动物公园、
白云山、或者其它D公园仔都好~~其实我想去天后宫,听D朋友话D景色都几靓~[s:121]
其实我都有霖过一个人去噶。。不过我妈咪唔放心,距话广州好多骗子,唔放心。所以。。。
希望稳到D志同道合嘅朋友一起去啦~嘿、

全部回复10 显示全部楼层
小小淼 发表于 2012-5-1 12:19:54 | 显示全部楼层
今日去广州,心情更糟了,坐车爆棚,到处人头拥拥,真系有钱都难买到野,

kof1230 发表于 2012-5-1 13:53:57 | 显示全部楼层
估唔到今日甘热咖=。=又听你话搭车都爆棚,本想去长隆动物园都要等过几日,又要等好天,真系多顾虑!

暴动 发表于 2012-5-1 20:25:19 | 显示全部楼层
骗子增城多点

gaho 发表于 2012-5-2 01:20:12 | 显示全部楼层
琴日去动物园,人超多,动物冇几只~~ [s:76]

valderfields 发表于 2012-5-2 14:12:19 | 显示全部楼层
小小淼 发表于 2012-5-1 12:19
今日去广州,心情更糟了,坐车爆棚,到处人头拥拥,真系有钱都难买到野,

我打电话俾我表姐,距都系咁讲吖[s:62]o(︶︿︶)o 唉

valderfields 发表于 2012-5-2 14:16:21 | 显示全部楼层
kof1230 发表于 2012-5-1 13:53
估唔到今日甘热咖=。=又听你话搭车都爆棚,本想去长隆动物园都要等过几日,又要等好天,真系多顾虑!

系呀、、想去广州料,但系D公交地铁却系一个大大的顾虑。。[s:118]
琴日系增城见到D公交车。。。伤不起..

valderfields 发表于 2012-5-2 14:21:22 | 显示全部楼层
暴动 发表于 2012-5-1 20:25
骗子增城多点

吓。。。唔系卦。。咁我以后唔行咁多街噜~
提高多D警惕先得。[s:122]

valderfields 发表于 2012-5-2 14:30:19 | 显示全部楼层
gaho 发表于 2012-5-2 01:20
琴日去动物园,人超多,动物冇几只~~

[s:97]吓。。。我睇电视新闻度见到都有几多动物吖~不过...游客好多。。[s:62]
请问门票几钱吖?我想。。。嘿、、

gaho 发表于 2012-5-4 11:05:57 | 显示全部楼层
valderfields 发表于 2012-5-2 14:30
吓。。。我睇电视新闻度见到都有几多动物吖~不过...游客好多。。
请问门票几钱吖?我想。。 ...

D剩低的动物都系老弱病残嘅啦,只只都头dupdup眼湿湿
门票20有学生证半价

平时人少少去行下都好的,不过过节就最好唔好拣啦

发表回复