[手机/配件] 便宜出售大地电影票

.影子.. 发表于 2012-3-30 02:09:22 | 显示全部楼层 |阅读模式
  买多佐几张票,出售大地电影票3张,有效期到4月15号,可观看任意电影(包括3D),热影中的:3D异星战场 值得一看,25蚊一张,不讲价,图就不上了,可到大地电影院验证过再交易!要就直接电:13826403593  (注: 议价者,响一下电话就挂线的...就不要浪费大家时间了,果几十蚊野5好搞到甘复杂!)

全部回复52 显示全部楼层
Mr.there 发表于 2012-3-30 02:56:39 | 显示全部楼层
去电影院买都系二十五蚊者~~~

.影子.. 发表于 2012-3-30 03:00:14 | 显示全部楼层
Mr.there 发表于 2012-3-30 02:56
去电影院买都系二十五蚊者~~~

你咪去买,得把死人口{:57_117:}

Mr.there 发表于 2012-3-30 03:09:34 | 显示全部楼层
.影子.. 发表于 2012-3-30 03:00
你咪去买,得把死人口

你都废噶,睇过电影噶都知啦,会员票系半价的!讲野唔好甘无素质!!二十五来买你噶都系傻仔来噶咯!

.影子.. 发表于 2012-3-30 03:21:51 | 显示全部楼层
哈哈哈哈哈哈

.影子.. 发表于 2012-3-30 03:32:48 | 显示全部楼层
Mr.there 发表于 2012-3-30 03:09
你都废噶,睇过电影噶都知啦,会员票系半价的!讲野唔好甘无素质!!二十五来买你噶都系傻仔来噶咯!

真系咩狗都有,凡系上来尼个论坛转让自己5用闲置噶野俾有需要噶人,都会遇到一嘀垃圾系度乱吠、睇来嘀版主系咪要做嘀野啦!你不如去网吧上两蚊网睇,二毫半一张票你都睇5起啦!我上来转让电影票嗟,觉得抵咪买罗,系都要吵!垃圾仲同人讲素质!

.影子.. 发表于 2012-3-30 03:45:23 | 显示全部楼层
去睇电影就系为睇效果,睇自己中意噶,自己5中意睇噶就算5使钱都5会去晒时间睇啦!3D票原价60,会员系半价,5使我计啦,所以觉得抵就要,5抵就5要,买卖自由,最鄙视就系嘀搞浑水的,自己5需要或者睇5起 又要系度扮晒野乱吠,上来卖过野噶人都会有同感!

Mr.there 发表于 2012-3-30 03:47:27 | 显示全部楼层

卜你个街吖,系你讲先噶,真系狗嘴吐唔出象牙!!!!增城网就系有你甘垃圾狗系度乱吠!!我只系话电影院都系卖二十五者,得罪你乜嘢?我讲事实出来都唔得?知道你有钱咯,二十五蚊噶票都要罗来卖吖!!!抵你个卜街出街比车撞,系屋企就生痔疮!都唔知版主做乜去噶,系甘比D狗系度乱甘吠!!

.影子.. 发表于 2012-3-30 03:58:53 | 显示全部楼层
Mr.there 发表于 2012-3-30 03:47
卜你个街吖,系你讲先噶,真系狗嘴吐唔出象牙!!!!增城网就系有你甘垃圾狗系度乱吠!!我只系话电影院都 ...

你老豆老母浪费甘多力真系生多左你、25蚊吾系钱啊?睇你嘀甘噶废狗无钱就知问老豆老母拿,又5知嘀钱系甘辛苦稳!好啦,你慢慢吠啦,5阻你啦

Mr.there 发表于 2012-3-30 04:01:35 | 显示全部楼层
.影子.. 发表于 2012-3-30 03:58
你老豆老母浪费甘多力真系生多左你、25蚊吾系钱啊?睇你嘀甘噶废狗无钱就知问老豆老母拿,又5知嘀钱系甘辛 ...

你老豆老母浪费甘多力真系生多左你、25蚊吾系钱啊?睇你嘀甘噶废狗无钱就知问老豆老母拿,又5知嘀钱系甘辛苦稳!好啦,你慢慢吠啦,5阻你啦

发表回复