增城某滴男籽特色版

1004281584 发表于 2011-8-10 21:29:02 | 显示全部楼层 |阅读模式
今日去行街,遇到一件好激气架事,我同我朋友采条马路度行紧去我朋友距屋,有两个男架开紧车从我地后面过,居然比我听到有个男架讲,有两个索女喔,另一个男架见到我地个样之后居然话,后面睇就靓女即,前面睇唔靓女架。我无语,我怀疑距地特登讲比我听架,我靓唔靓女关距鬼事哇

发觉架下有滴男籽超现实架,一句就话,唔靓女就无出来吓人啦
有滴人居然话我地滴女籽现实,男籽米又系一样,想自己条女靓女
讲真果句,边个唔想自己靓先,男籽得想自己有一副迷死女架样添
讲人米讲人咯,洗讲到比本人听得到磨,自己又唔米好靓籽喔,有咩资格去评论人靓唔靓女呀
采呢度真系想讲句,麻烦你去评论人地靓唔靓之前,先睇下自己有无紧架资格去评论人地,就算你要评论人地靓唔靓,得唔洗讲得紧大声,惊死本人听唔到哇
男籽,你地话我地女籽现实,你地呢,你地敢唔敢话自己唔中意靓女,其实你地中意靓女同滴女籽中意靓籽一样架即,呢个世界上边个唔现实呀,包括我自己,我得唔敢话自己现实,你地又何尝唔米呢
本人张相 20110805755_副本.jpg

全部回复139 显示全部楼层
不知 发表于 2011-8-10 21:33:38 | 显示全部楼层
我撑你

莫名 发表于 2011-8-10 21:56:11 | 显示全部楼层
增城很多无品男的

Yelia 发表于 2011-8-10 21:57:50 | 显示全部楼层
身材都几好。

1004281584 发表于 2011-8-10 22:06:24 | 显示全部楼层
回复 莫名 的帖子

仙村仲多

Silence-w 发表于 2011-8-10 22:09:08 | 显示全部楼层
[s:72]嗯嗯、我都想稳翻个靓女做女朋友

853129093 发表于 2011-8-10 23:17:45 | 显示全部楼层
你几岁?

shyguo 发表于 2011-8-11 03:56:47 | 显示全部楼层
其实最紧要系个人性格好就得啦,个样可以维持得几内呀

kit思琪 发表于 2011-8-11 04:43:55 | 显示全部楼层
唔同D低素质噶人计较甘多,盏伤身。

魍魉 发表于 2011-8-11 06:32:31 | 显示全部楼层
甘似我师妹噶?

发表回复