[电脑/数码] 出售情侣靓号

穷小子 发表于 2011-7-23 13:35:51 | 显示全部楼层
回复 xkk 的帖子

你妈个臭嗨,你家打乱种,你啊爷又系你老豆,你乱伦,你细佬其实系你个仔,你屋企乱伦打乱种,你屋企既女人烂臭嗨全部你吊过,你俾你屋企女人搞到精尽人亡而死,全家che撞死

淫贱不能动 发表于 2011-7-23 15:05:18 | 显示全部楼层
我系手机店驻守大把靓号,我300蚊卖比你啊

xkk 发表于 2011-7-23 22:18:15 | 显示全部楼层
你个含家产,唔   死得  某用,你某料就唔好学人卖电话卡,卖D垃圾卡,爱心爱金。你妈生错你哥天 收 死  绝   种!论家得  甘噶,某得  救啦,医翻你  个天收都   漏水!你系低比人   叼,个7个都  叼   你,你都唔DAy   衰!真系唔死得   某用,你拖衰你屋  的人!人衰唔同你个哈产  衰!发埋D甘噶死  人  贴。比人叼成甘都唔知    衰!垃圾  铲!

温@vans 发表于 2011-7-23 22:37:38 | 显示全部楼层
我的号15915951999。我才能卖1200,你这还想卖200?

xkk 发表于 2011-7-23 23:38:31 | 显示全部楼层
回复 温@vans 的帖子

不用跟这些人说,如果他是正常的会开这样的价钱出来给人家叼吗?当广大增城娱乐网的人是SB!

温@vans 发表于 2011-7-24 00:33:19 | 显示全部楼层
回复 xkk 的帖子

我在讽刺他,呵呵。随便卖个连号也说靓号,晕

穷小子 发表于 2011-7-24 01:19:58 | 显示全部楼层
回复 xkk 的帖子

咁多人话我都唔出声,我系都要吊你啊,你话自己系咪贱拿来衰啊,你妈个臭嗨边我叼都要,你个打乱种留系世上献世,你啊爸又系你老襟,你爷其实系你老豆,你妈系你发些对象!

穷小子 发表于 2011-7-24 01:25:48 | 显示全部楼层
回复 xkk 的帖子

我就系当你sb,好似你无教养无素质既人先会话人既。人地发咩贴关你嗨事啊,我中意写一万又点?扑街唔通你想报警捉我啊,正傻B,正饿佬,你唔去死都无用啦临训觉我都要叼下你先训得落

穷小子 发表于 2011-7-24 01:27:42 | 显示全部楼层
回复 温@vans 的帖子

像你们这些人就是心里不平衡,人家写什么关你什么事啊,我知道你厉害也不用在这里吹吧

xkk 发表于 2011-7-24 01:37:06 | 显示全部楼层
呵呵,你个扑街甘样得卖得出野噶,你根本上就唔系卖野噶,系彩度博比人叼噶,整含家产,我买你噶就话SB者,我未买你噶噢,你唔好彩度发UP    疯啦,整发饿傻仔!条条信息比人叼都仲敢出声!!快死!

发表回复