我赞同,电大饭堂垃圾.

bingo~ 发表于 2011-5-15 23:57:13 | 显示全部楼层
师弟师妹们,你哋慢慢挨咯..
你哋去抦个老板一锅啊..我十分支持..

pow879004556 发表于 2011-5-21 14:55:02 | 显示全部楼层

你地电大噶认为 职中新饭堂比你地噶饭堂噶好好多·········你去过职中旧饭堂就知道 职中旧饭堂比新饭堂好好多··呢个差距等于 职中新饭堂同你地饭堂噶差距···
虽然电大饭堂我未去过 不过经常睇到你地D人过来吃饭就知 应该比我地新饭堂难吃
假设你地饭堂60分   我地新饭堂80分 甘我地旧饭堂就有100分 可惜旧饭堂要饭卡
特别系星期5职中旧饭堂特别比得多菜····我经常系吃完饭  剩翻D肉 慢慢吃····

职中旧饭堂同新饭堂噶对比  
旧饭堂比噶系鸡肉 有时有鸭肉  虽然系雪藏个种 不过起码5系鸡壳肉   新饭堂比噶系鸡壳肉 炒 散装榨菜   
旧饭堂 火腿肉一块《都几大》 新饭堂基本未见过   麦乐鸡2块 有番茄汁绝对够味  新饭堂基本未见过     真丝一般有虾米去炒  新饭堂一般冇野去吵而且炒得好软      旧饭堂 煎蛋  新饭堂 煎蛋一般好少见而且整得比人难吃冇味道  旧饭堂水蛋《5加水》   新饭堂一般加水 多多少少都基本会加     旧饭堂马铃薯炒排骨  起码有3块不过好细  新饭堂基本就系马铃薯 而且5批皮      旧饭堂番茄炒蛋《睇得到鸡蛋噶》   新饭堂基本系睇5到 睇得到基本好稀少        
旧饭堂比噶菜一般系我吃得落口 一般有2种选 比如青菜 豆腐 白菜              新饭堂得一种选  而且豆腐南瓜算肉 比得系多 不过超老吃5落

如果你认为职中新饭堂比你地饭堂好  甘样职中旧饭堂同你地饭堂噶差距肯定好大

爆料 : 增城最好噶饭堂肯定系新增中饭堂   新增中一年系5收 饭堂噶钱噶  系为左学生伙食先甘做 个中奥妙大家都明白啦 ··

yzr443 发表于 2011-5-21 17:44:55 | 显示全部楼层
一个字.钱.

Daisy。 发表于 2011-5-27 22:26:40 | 显示全部楼层
回复 小莫 的帖子

差唔多啦。

Daisy。 发表于 2011-5-27 22:27:31 | 显示全部楼层
回复 before~ 的帖子

全日制、唔比出去吃。而且、学校唔比用电。

Daisy。 发表于 2011-5-27 22:28:23 | 显示全部楼层
回复 金圆陈忠 的帖子

师兄、你都过来凑热闹?

before~ 发表于 2011-5-27 22:28:52 | 显示全部楼层
Daisy。 发表于 2011-5-27 22:27

全日制、唔比出去吃。而且、学校唔比用电。

甘乖? 唔俾用、可以偷偷地噶、

Daisy。 发表于 2011-5-27 22:29:03 | 显示全部楼层
回复 kelvin. 的帖子

[s:78]公愤啊。

Daisy。 发表于 2011-5-27 22:32:32 | 显示全部楼层
回复 pow879004556 的帖子

唉~睇来以后都要去职中吃咯。

Daisy。 发表于 2011-5-27 22:34:20 | 显示全部楼层

[s:66]其实有时会偷电、不过、唔系用来煮野食葛。

发表回复