壹中初三家下边个最靓仔..?

小信 发表于 2008-6-9 22:50:21 | 显示全部楼层
哦~~!!!!吴东恒啊嘛~~~我觉得距超靓仔.......潘伟柏之类甘噶明星同距企系一齐都要滚埋一边吖!!!!吴东恒系一中最靓仔噶咯!!!!!距噶人真系人见人爱肥得可爱!!!!!! [s:85] 支持吴东恒  支持吴校草!!!       吴校草万岁 [s:109                支持吴东恒噶出句声吖~~~

nilaodoude09 发表于 2008-6-11 12:50:44 | 显示全部楼层
支持!~~吴东恒!~

几钱一斤 发表于 2008-6-11 16:48:57 | 显示全部楼层
[s:69]

几钱一斤 发表于 2008-6-11 16:50:35 | 显示全部楼层
上次校运会 [s:69]

xiong(熊) 发表于 2008-6-11 17:35:57 | 显示全部楼层
我顶,你都无讲得人罗家成甘差拉.
人发型几型哇.

大口狗 发表于 2008-6-11 18:14:54 | 显示全部楼层
A班傻仔都叫靓仔?你吖妈生错你咯`````          个个都好像傻佬甘  我T距地吃过屎来```  没眼光                    垃圾,A班扑街系米青山读噶 [s:85] [s:85] [s:85] [s:85] [s:85] [s:85] [s:85] [s:85] [s:85] [s:85] [s:85] [s:85] [s:85] [s:85] [s:85] [s:85] [s:85] [s:85] [s:85] [s:85] [s:85] [s:85]

几钱一斤 发表于 2008-6-11 22:14:48 | 显示全部楼层
[s:85] 我鄙视你
爱你就去当面讲

大口狗 发表于 2008-6-12 13:19:18 | 显示全部楼层
当面讲你又点窝~~!!!你又傻仔一个~~~依家系夏街边个唔识我大口狗窝!!!!!!顶你妈个閪啊.....有仲你来打我啊       你来夏街我同你倾.....如果我唔打到你趴地我唔姓黄.... [s:78]

woainba 发表于 2008-6-12 16:07:47 | 显示全部楼层
3(7)班噶`罗达良最靓仔. [s:126]

xiong(熊) 发表于 2008-6-14 18:53:36 | 显示全部楼层
我叼,你甘威哇.
甘你好鬼靓仔噶哇?

发表回复