凌晨2点亲眼目睹增城现场版“色戒”(细路仔勿点)

忽忽 发表于 2008-3-30 11:50:55 | 显示全部楼层 |阅读模式
时间:凌晨2点

地点:城丰某条阴暗小巷

女主角:身高1.6米左右年约18岁美貌一般身材OK既女仔

男主角:身高米7几左右年约20几岁样貌几得小白脸一个

开场前说明:昨晚去朋友屋企打麻将打到点几行路翻屋企途中见到一对男女系街度妥为亲密,好奇稍左几眼,见到个男既一边行,一边伸入只手去个女既衣服里面。我睇到亦都惊讶左一下,心里不禁自喜。呢晕有野睇咯!个阵街度基本无乜人行,我立即后退几十步。跟住距地尾。来到一条阴暗的小巷,呢阵2位主角终于忍耐唔住心中的熊熊欲火开始“来蛇”咯。

只见2位主角疯狂丧吻,女既穿左条短裙真系“方便”,男既穿左条牛仔裤麻烦左少少哈哈。2人简直已经进入无人之境系甘“来”(由于过程太色......省略喜欢现象的朋友可以自由想象哈哈)前后搞掂唔够10分钟。唔知大家有无见到类似的现场剧?本人观看后自我感觉良好,2位主角亦都好投入。不过就系太暗见唔到细节,希望下次变为兄台可以帮下距地手打翻盏灯。哈哈

全部回复903 显示全部楼层
wow 发表于 2008-3-30 12:10:07 | 显示全部楼层
睇下有几色

``君君`` 发表于 2008-3-30 12:34:19 | 显示全部楼层
[s:109]

joe 发表于 2008-3-30 13:28:29 | 显示全部楼层
KLJ

294666843 发表于 2008-3-30 13:37:49 | 显示全部楼层
xx333

jamen2498 发表于 2008-3-30 13:46:34 | 显示全部楼层
[s:126][s:85][s:69][s:109][s:78][s:91][s:125]

rokyliu 发表于 2008-3-30 13:53:24 | 显示全部楼层
[s:78][s:78][s:126]

失魂鱼 发表于 2008-3-30 13:56:14 | 显示全部楼层
哇[s:69]

永祺 发表于 2008-3-30 14:04:08 | 显示全部楼层
[s:69]

jex 发表于 2008-3-30 14:19:13 | 显示全部楼层
sdfasdsadfasdfasd[s:126]

发表回复