富盈对面个间大快活千其唔好去

dingdingding 发表于 2011-2-23 09:08:23 | 显示全部楼层 |阅读模式

富盈对面个间大快活,即系原来名典个度。琴晚去左,以为佢搬左去个度,会有所改善啦,点知,失望死了,吃餐饭仲吃到成肚气。点左个榴莲薄饼,分量少就算啦,点知一D榴莲味都无既,甘佢噶解释话未到吃榴莲噶季节,D榴莲都系无乜味噶啦,甘就勉强接受到啦。点左个上汤芥菜,吃到有三分之一系烂既,我地都已经拣左出来放系桌面,叫个应该系经理噶黎睇,话:“你D菜点解甘多烂噶,你睇下(指住桌面噶烂菜同佢讲)。”点知那个经理讲左句超级难顶噶话,佢话:“都系甘噶啦”。我鄙视佢,明明系烂噶,都见到噶啦,仲甘讲,搞到条气超级唔顺。烂咪烂咯,甘态度好D甘都勉强算啦[s:85] ,佢地D服务态度又差,全部人回答你噶时候都系毫无感情色彩噶,好似就黎死甘。去左一次,吃左一餐谷气饭。以后请我都唔去啊。各位,如果大家要去个度啊,要慎重、慎重再慎重啊............................................鄙视个间大快活[s:85] [s:85]  [s:85] [s:85]  [s:85]  [s:85]  [s:85]  [s:85]  [s:85]  [s:85]  [s:85]  [s:85]  [s:85]  [s:85]  [s:85]  [s:85]  [s:85]  [s:85]  [s:85]  [s:85]  [s:85]  [s:85]  [s:85]  [s:85]  [s:85]  [s:85]  [s:85]  [s:85]  [s:85]  [s:85]  [s:85]  [s:85]  [s:85]  [s:85]  [s:85]  [s:85]  [s:85]  [s:85]  [s:85]  [s:85]  [s:85]  [s:85]  [s:85]  [s:85]

全部回复102 显示全部楼层
泪海 发表于 2011-2-23 10:02:09 | 显示全部楼层
我去西城路果间,D榴梿薄饼又系冇榴梿味噶!

梦梦 发表于 2011-2-23 12:00:28 | 显示全部楼层
都系甘噶啦

dingdingding 发表于 2011-2-23 14:40:17 | 显示全部楼层
回复 梦梦 的帖子

已经失望了,以后唔去就系啦

dingdingding 发表于 2011-2-23 14:41:56 | 显示全部楼层
回复 泪海 的帖子

服务都系唔够班,如果客人点左之后,同客人讲清楚,话而家呢个季节噶榴莲薄饼系无榴莲味噶话,随客人自己点唔点,甘几好啊,甘客人仲会有亲切感同归属感添

郁闷的市民 发表于 2011-2-23 20:41:19 | 显示全部楼层
关注

399714914 发表于 2011-2-23 21:03:22 | 显示全部楼层
榴莲薄饼都系美食街好食.``

lyb4452 发表于 2011-2-23 23:42:40 | 显示全部楼层
鬼去大快活吃野

X00042 发表于 2011-2-24 12:14:20 | 显示全部楼层
呢度系甘噶啦!!过年果阵去过一起 相信以后都唔会去噶啦

jiejie520 发表于 2011-2-24 14:24:20 | 显示全部楼层
绝对系吃过无翻头!!

发表回复