終於結束```於2006年3月10日到2008年11月15日

⺌V!p尐ㄊ宔 发表于 2008-11-22 14:46:05 | 显示全部楼层 |阅读模式
我好討厭呢種虛假架愛`````曾經幼稚咁認為可以同你一齊到永遠!!但始終都結束佐!為佐你同屋企人搞到家吵屋閉````你改變佐`````定喺根本冇變!!自從裹次之後```我就唔敢再行差搭錯,但喺再都冇翻身機會````但喺點解?你已經同距一齊咁耐```都仲要同我喺翻埋一齊?當我喺咩?個個都知道``只喺得我一個蒙在鼓裏```好傻```同學問我喺米仲喺同你一齊```我仲喺好幸福咁答```喺````但喺24小時內```你將我拉入佐穀底````我心裏面得你一個!!呢一世都得你````做錯裹個喺我!我知道我唔應該咁對你````但喺你咁樣只會更加傷我!你地9月份就已經一齊````足足3個月```我做佐3個月小醜!!呢3個月裏面```慢慢發覺你對我架改變````冷淡````到冷漠!!我都知道```只喺我唔想失去你```所以一直咁等!!直至到我見到你空間架所有嘢````我就決定問清楚````結果都喺意料之內!我從來唔飲酒`````尋晚終於俾我醉佐```好舒服````亦都好辛苦````可以忘記曬D唔開心架嘢!!但喺一淋翻你````又會繼續咁喊`````感覺比死更難受!!
沒有你嘚世界```我嘚世界只剩下潶+粨=恢                  
                   好想死```!!!!  
                                wのη唲「絕潷」

全部回复21 显示全部楼层
睡美人 发表于 2008-11-22 14:49:38 | 显示全部楼层
最憎一脚搭两船既嗅男人。。。

亦最讨厌做人第三者既贱女人。。。

⺌V!p尐ㄊ宔 发表于 2008-11-22 14:57:47 | 显示全部楼层
引用第1楼睡美人于2008-11-22 14:49发表的 :

裹個囡孖知道有我架存在```唔知道點解距咁樣都可以做得到``````如果話喺距不知情架情況下````我應該覺得距喺無辜噶```但喺`````我E+覺得裹個囡孖真喺`````

aian 发表于 2008-11-22 14:58:46 | 显示全部楼层
楼主,曾经我都好似你甘噶,依家只系个过度期,距都已经吾珍惜你,你就无再为左D甘既人搞到自己甘伤,呢世界吾系话无左边个就吾得噶,信我,好快你就会再遇到第个值得你爱既人,吾无甘灰啊,加油哦!

⺌V!p尐ㄊ宔 发表于 2008-11-22 15:04:16 | 显示全部楼层
帶著恨意的祝福他們``````我同距2年架感情`````灰飛煙滅

野猪茶馆 发表于 2008-11-22 15:19:44 | 显示全部楼层
引用第1楼睡美人于2008-11-22 14:49发表的 :

无错。
放长双眼睇下距哋几时OVER啦。
LZ唔好咁,呢D男人执到都喊3声啦,衣架两年就可以比你睇清楚距,好多人可能10几年都未睇得清一个男人呀,米种衰。所以应该开香槟庆祝下,大把好男人等住你噶。

无痛失恋 发表于 2008-11-22 15:24:19 | 显示全部楼层
結束就結束,,,
不是更好麼,
既然他不是真心愛你,,,讓你早點知道,,,早點放手,,,對你而言昰一種解脫

以後一切都會好的,,,這世界,,,即使沒有了誰,,,我們都會好好的

⺌V!p尐ㄊ宔 发表于 2008-11-22 16:24:05 | 显示全部楼层
好多謝你地架安慰````亦都好多謝一直喺我身邊支持我架朋友`````特別喺我契姐````我表哥`````仲有OK人`````要媽媽擔心喇````對唔住````

jojofanny 发表于 2008-11-22 20:38:20 | 显示全部楼层
樓主。。

結束系對伱好噶,,..起碼俾伱睇清楚嗰男..

男秂永遠都甘好色..

莪之前果嗰同莪一起..距背住莪同酒吧經理一起。。

最後距選擇酒吧經理。。結埋婚添。。

嗰男大嗰女。8歲。。

卜捨得都要捨得。。

卜甘心都要甘心

mibi 发表于 2008-11-23 02:50:52 | 显示全部楼层
引用第5楼野猪茶馆于2008-11-22 15:19发表的 :

无错。
放长双眼睇下距哋几时OVER啦。
LZ唔好咁,呢D男人执到都喊3声啦,衣架两年就可以比你睇清楚距,好多人可能10几年都未睇得清一个男人呀,米种衰。所以应该开香槟庆祝下,大把好男人等住你噶。
~“大把好男人等住你噶”。。讲得矛错。,,只要你样唔差~~

发表回复