李长春增城行(小楼路段情况)

8月15嘎太阳 发表于 2008-10-23 23:28:18 | 显示全部楼层
超贱``
个日封路都翻学都唔比``
仲以为创建文明城市先唔比过

haku 发表于 2008-10-24 02:19:01 | 显示全部楼层
引用第37楼kw993于2008-10-23 18:42发表的 :
[s:69] 一个小小委员都要开路~~~~~~人地总统视察时从来不需!!!!

小小委员?距系中共中央政治局常委..中共中央政治局得9个常委..呢9个人就系中国最大噶咯.悟识就无乱讲啦....总统视察时从来不需?你知人地悟使?美国总统出街都要警车开路..你知咩呀

wwfcowboy 发表于 2008-10-24 20:35:32 | 显示全部楼层
鬼叫你穷呀~鬼叫你是小市民呀? [s:78] [s:78]

笑面型人 发表于 2008-10-24 21:02:53 | 显示全部楼层
吾系小小委员,,听人讲,长春同志在中国排 第五 !

kw993 发表于 2008-10-25 10:37:33 | 显示全部楼层
引用第41楼haku于2008-10-24 02:19发表的 :

小小委员?距系中共中央政治局常委..中共中央政治局得9个常委..呢9个人就系中国最大噶咯.悟识就无乱讲啦....总统视察时从来不需?你知人地悟使?美国总统出街都要警车开路..你知咩呀
[s:61]兄台,5使咁激动~~~~~~有边个白痴会5知春哥哥系委员啦~~~~无在度扮嘢先得噶~~--_-~~

常委又点嗟?系米条命特别矜贵?

下察视民而开路封路,你话浪费几多人既时间以及财力物力,乃系封建阶级思想的体现。

相比之下你睇睇人北欧、中南亚及美洲一些国家……

=============================
所以话呢,说话不用急,慢慢来~~~

⒐鈅⑨號 发表于 2008-10-25 11:04:33 | 显示全部楼层
[s:91]

秋子kiki 发表于 2008-10-25 13:11:01 | 显示全部楼层
嗯,我有个响市政府工作既朋友都话李长春过来增城视察,好多野要做,不过都系门面工夫……大家几时见过平时增城有甘积极啊!有人来先话执执距……点解唔一直都做好D呢?反正都是做番自已本份者。

lancome 发表于 2008-10-25 13:52:43 | 显示全部楼层
[s:69] 发高烧一定要落增城睇咩。。。。

haku 发表于 2008-10-25 14:01:21 | 显示全部楼层
引用第44楼kw993于2008-10-25 10:37发表的 :

[s:61]兄台,5使咁激动~~~~~~有边个白痴会5知春哥哥系委员啦~~~~无在度扮嘢先得噶~~--_-~~

常委又点嗟?系米条命特别矜贵?

.......
个白痴米系你咯..我扮你老母咩

kw993 发表于 2008-10-25 16:30:39 | 显示全部楼层
引用第48楼haku于2008-10-25 14:01发表的 :

个白痴米系你咯..我扮你老母咩
细佬仔5识世界,咁无口德既人我系会原谅你既,放心啦~

发表回复