心被你碎了 发表于 2007-11-17 17:21:36

点解要甘对我?难道我真的错了...

采一个钟头之前..一条好简单噶短信将我对你噶心彻底甘碎了..眼泪再次为你流..

回想起以前..真系好开心,点解依家要搞成甘?你话我讲错一句话令你好伤心,点解吾比一个机会原谅我

今日我终于将我亲手织噶围巾送佐比你..我知条围巾一D都吾靓..但希望你无嫌弃,就算你丢佐距都好..

我都无怨言,我都只求罗野比你时可以见你一面..但当我去到你度..你同事话你就采果度,吾知点解,我居然

吾敢见你,仲同人地讲:吾想比你见到我,因为我惊你吾中意,其实我真系好想见你,

对于以前噶点点滴滴..我全都记住..最记得我问过你:点解你会中意我?你话:因为我采你最失落最吾开

心果阵安慰你,陪你,开解你..就系甘.对爱情失望噶我再次将心付出..但点解到后来结局还是一样?

难道你依家开心咯...我讲噶野你就觉得我烦,明白了,原因系:因为我好烦...

一个月了..你对于我噶电话..信息全都拒之门外,每一次打你电话..都好希望你可以接听..

但我每次听到噶只有彩铃,曾经几多个深夜自己采张被度喊..做乜事都无心机..任何时候我都吾敢关机

我惊你稳我时会稳吾到我,但甘耐以来我电话都未出现过你噶名,我将<发现爱>设为你噶专用铃声,

希望有一日可以听到呢首歌响起..

依家为有靠每日上班经过你度..可以见到你一面,见到你开心,快乐,我就心满意足

心再次碎了,再也无法收拾起对你噶爱...但我会一直甘等,等到你会稳我果一日,

对不起..我爱你

花王 发表于 2007-11-17 20:15:14

引用第4楼无痛失恋于2007-11-17 18:27发表的 :
讲真一句,我真系觉得你好傻窝```
距话你讲错也只系借口,事实根本就系距已经五中意你咯```知磨?
你好傻啊,点解要等距窝,你越系在乎,距就越五在乎你,更五珍惜你,
但我都清楚,真正中意一个人好傻,

.......
好有心机,咁多字.

无痛失恋 发表于 2007-11-17 18:27:20

讲真一句,我真系觉得你好傻窝```
距话你讲错也只系借口,事实根本就系距已经五中意你咯```知磨?
你好傻啊,点解要等距窝,你越系在乎,距就越五在乎你,更五珍惜你,
但我都清楚,真正中意一个人好傻,

学晓放低,相信一切会好起来噶```
错噶其实五系你,只系你地噶感情有一方放左手,而你就紧捉五放,认为只要坚持,E段感情一样可以翻到你身边,只系,好多事不如人意```
曾经我中意噶个个人。我好中意,好中意距```
只系距有更爱噶人,个时噶自己为距变得好傻,
因为距,我学晓左食烟,个段时间太烦咯!
因为距,我好几次无翻屋```结果同父母嘈架
因为距,我变得随传随到,只因为距系距
因为距,我几次等几个钟就只为见距``
因为距,我变左一个替身,然而自己就五介意
因为距,我成左一个连第三者都不如噶人
因为距,我好讨厌自己
因为距,我好多次,自己一个发傻,走去挂绿广场散心,凌晨
因为距,我觉得自己变得好犯贱,
一切噶一切,只因为我好中意距```

情愿做替身,只想见到距```
一个月,傻左一个月,伤得好尽,心都死咯,我觉得自己应该放弃,因为我噶出现只系令距麻烦
中意距,我选择放弃,中意距,我选择远离,中意距,我希望距开心```
即使心放五低,但我实在五想令距难做,只有选择放弃,先系放左距,又放左自己

或者我太多事咯,但我只希望你可以顺其自然,因为不属于自己噶也,即使你点样抢,最终令自己伤痕累累,结果,你一样得五到```选择放弃,系解脱自己噶最好成绩办法,即使心痛到滴血```

相信时间可以让自己淡忘```
五好勉强自己去忘记,只要顺其自然就好,总有一日,你会遇到属于你噶人```到时你会发觉当初噶自己实在太傻```

心被你碎了 发表于 2007-11-17 17:30:07

心好痛,难道我一直都系替身?

猪肉佬 发表于 2007-11-17 18:03:36

该放手就放手

qiuboy 发表于 2007-11-17 18:21:56

没有结果噶感情也不要太投入。。。
你做的已经够多的了,你不是欠她的,喜欢一个人只要她开心就好,爱是舍不是得。。。。

泽尻绘里香 发表于 2007-11-17 20:36:49

女人真傻.........何必呢.......

永祺 发表于 2007-11-17 21:27:10

为何我又遇唔到一个咁咖女仔呢.....
唉....

啵板糖 发表于 2007-11-17 23:10:53

睇來妳真喺好中意距喔```如果有人咁中意我就好咯``

程胜 发表于 2007-11-18 00:17:23

又一个傻女...
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 点解要甘对我?难道我真的错了...