lyr104 发表于 2011-4-29 21:14:32

久违,第一届大师兄来了

唔觉唔觉,真系唔多觉。荔城中学刚建立,我地就傻傻西从荔城二中毕业去读,做佐首届毕业生!果阵时,坐的台凳都是自己出钱买,都写住自己大名,毕业仲可以各自拿返归。从高一的四个班,到佐高三得返两个班,最后参加高考的,好似100人左右!果时学校咩硬件都唔齐,电脑室的电脑系我地捐钱买的,可惜我地果届人没得学,益佐师弟师妹(没所谓)。
    早排路过荔城中学,哇,鬼死禁多楼,我地种的树苗都两层楼高,好野;听说我以前好多老师还在那里教,有几个仲做佐领导,好野;而家所知,学弟学妹的成绩还很出色,又好野;如果荔城中学开校庆,能叫我地返去种棵树,就更好野啦!
    99届的兄弟姐妹们,你们还好吗?
    愿所有荔城的老师和学子,生活快乐,事事顺心!

学生会,生活会,第一届学生   老赖
                                                                               2011年4月29日

laijky 发表于 2011-4-29 22:37:47

回复 lyr104 的帖子

永哥,是你吧!

kumol 发表于 2011-5-1 00:38:17

是师兄啊~~

lyr104 发表于 2011-5-1 16:24:19

这样你都知道

503514602 发表于 2011-5-1 23:07:53

剃唔明

挂住某人 发表于 2011-6-8 00:06:57

我系第二届的

lyr104 发表于 2011-6-8 15:35:41

回复 挂住某人 的帖子

我识唔识你?或者你识唔识我

zceri90 发表于 2011-6-9 15:44:05

第一届噶大佬…老赖…好似第一届噶学生会主席都好似系姓赖噶哦…

lyr104 发表于 2011-6-10 10:45:19

回复 zceri90 的帖子

你系咩水?

zceri90 发表于 2011-6-10 11:30:08

回复 lyr104 的帖子

曾经的荔中人…
页: [1] 2 3 4
查看完整版本: 久违,第一届大师兄来了