增城呢D女仔一个厉害过一个!

晨光 发表于 2018-5-5 23:00:26 | 显示全部楼层 |阅读模式

宜家呢个社会好多嘢系眼不见为“净”!

当你踏入社会,接触的人和事多了。

唔多唔少都会受到D影响。

甚至原本单纯、老实变得复杂。

俗话说得好,一样米养百样人。

我地来讲讲男女的感情、社会关系。

系增城好多人都话夜场无真爱。

去得夜场蒲,都系想住个味嘢!

系夜场遇人不淑,一旦自己吃亏后,就破口大骂渣男、渣女。

下面我睇来睇睇一件发生在增城的事。

两个女既为争一个男既。

唔知呢个男既有乜好,从女方表述来睇。

呢个男既,几乎就系“下体动物”,系女都想上个只!

而呢两个女既更奇葩。

一个生左个仔,仲系增城某酒吧做“劈酒妹”(叫人订台拿提成个D),仲要系酒吧稳个“男朋友”。

另一个呢,仲犀利,第一次同“劈酒妹”男朋友见面就同人去开房!!

呢个男既就享尽齐人之福,真系唔明甘既男人都甘多女人争?

究竟系距靓仔过人,还是钱特别多?或系手段、功夫了得?

最后呢两个女仔,为左呢个男人,争风吃醋...

这狗血剧情真系令人睇到目瞪口呆!!

增城家园网友@Ww2353 爆料

这女是在增城某酒吧上班,做“劈酒妹”。

已经生了个儿子,还出做呢D,更厉害的是还交了个“男朋友”,说自己有多了解男朋友。

而她的“男朋友”也不是什么好东西!

这个男的简直系花心萝卜,淫虫一个!系女都岩个只。

D女既又唔知道点解,偏偏就系中意呢D人!

作为女人仲主动到买埋电影票约个男既去睇电影、第一次见面就去开房!

难道真系撞正个句“男人不坏,女人不爱?”

太多儿童不宜的聊天记录就不放了....

增城既好男人都哪里去了?

增城好男人,系米都好少去蒲吧?

各位靓女,想识好男人,唔好选酒吧得唔得?

增城好男人多得是!只系你未遇上...

PS:增城好男人,你们在那里?请在下面留言区蒲下头或者点个[s:81]

全部回复37 显示全部楼层
5810 发表于 2018-5-6 00:29:40 来自手机 | 显示全部楼层
你他妈的随便发人家上去,你尊重人了吗?经过同意了吗?
回复 支持 1 反对 0

5810 发表于 2018-5-6 00:47:57 来自手机 | 显示全部楼层
你经过人家同意了没?乱发出人家的隐私来,你很了解人嘛?

5810 发表于 2018-5-6 00:50:25 来自手机 | 显示全部楼层
你是谁啊?随便发出人家的隐私来,你是当事人吗?

5810 发表于 2018-5-6 00:55:24 来自手机 | 显示全部楼层
请问你是当事人吗?随便发人家的隐私出来?你会受到法律制裁的,乱发,不经过人家同意,你很了解人嘛?

胡某丶 发表于 2018-5-6 02:12:04 | 显示全部楼层
[s:118]

温剑聪 发表于 2018-5-6 09:20:09 | 显示全部楼层
[s:122]

凹凸曼、金豪 发表于 2018-5-6 09:28:47 | 显示全部楼层
[s:81]

晴天下雨 发表于 2018-5-6 09:29:43 来自手机 | 显示全部楼层
不要做好男人,真的,没人会欣赏[s:118]

934605712 发表于 2018-5-6 10:10:04 | 显示全部楼层
不要做好男人,真的,没人会欣赏

发表回复