点啃?呢碟嘢168蚊!增城呢间店真系做衰个招牌!

Angel99 发表于 2018-3-11 21:54:25 来自手机 | 显示全部楼层 |阅读模式
3月11日周日,难得放假,一班朋友上派潭浸温泉,食烧鸡。

上到派潭增城人都知道,唔米吃派潭山水豆腐,就系吃烧鸡、烧排骨。

于是就去着派潭比较有名噶xxx烧鸡食,点知事与愿违。

点着一碟烧排骨,又干又窿,烧鸡都系甘。

出品唔掂,唔单止,一碟甘噶烧排骨居然要168蚊!一只烧鸡75蚊。

D烧排骨和烧鸡,完全烧过龙,吃落口,口感和味道都好差。

D朋友吃几口,都怀疑系米隔夜,唔米新鲜烧噶!

讲实在,之前都来呢间嘢吃过多次。

以前出品无甘差噶,唔知系米近年多外地游客来增城泡温泉。

周边的农庄开多了N多,老牌店品质都把关不严了。

真系当人系水鱼甘,当时叫服务员来,反映情况。

个服务员噶态度比客人仲巴闭,一句就话系甘噶,之后就无人理我地。

埋单个阵,问距有折打么,距话无,如果我地唔开发票米最多平3蚊俾我地。

可能宜家D店就系甘,觉得做起来了,客源多就特别牛B!

睇到呢d烧鸡、烧排骨,真系食到一肚气!

呢一餐一餐饭,吃左五百几,虽然唔系贵。

但系都五至于差成甘吧!真系没下次了!

wechat_upload15207758225aa5328ec9993

wechat_upload15207758185aa5328acde23

全部回复11 显示全部楼层
666豹子 发表于 2018-3-15 09:16:56 来自手机 | 显示全部楼层
点知系咪隔夜噶

彼丶岸『公主』 发表于 2018-3-16 04:41:07 来自手机 | 显示全部楼层
食过一次难食,特别系烧鸡

增城外来者 发表于 2018-3-16 10:46:25 | 显示全部楼层
没有去光顾过,因为没有钱[s:87]

黄炆港 发表于 2018-3-16 16:07:13 | 显示全部楼层
[s:69]

blue-sky93 发表于 2018-3-17 20:55:54 | 显示全部楼层
滴农庄系甘噶啦,挪个老母鸡就话系山鸡,上来噶鸡根本啃不动,真系坑爹的

请叫我小贱 发表于 2018-3-18 10:24:26 | 显示全部楼层
除咗落雨时候有些风景之外,D嘢一滴都唔好食

阿琪·保值地产 发表于 2018-3-18 20:17:30 | 显示全部楼层
[s:74]

autumn。50 发表于 2018-4-4 17:30:48 | 显示全部楼层
[s:122]

autumn。50 发表于 2018-4-16 14:13:50 | 显示全部楼层
[s:122]

发表回复