我部新电脑噶配置!大家俾下意见!!!

zc-威威 发表于 2009-10-7 17:01:41 | 显示全部楼层 |阅读模式
CPU:AMD Athlon II X2 240     460
主板:捷波悍马HA03-GT3   480
显示器:AOC919SW     795
显卡: 迪兰恒进HD4850星钻    715
硬盘: 希捷 320G  16M   SATAII    335
内存: 金士顿 DDR3 1600 2G骇客神条(KHX12800D3/2G)   375           
电源: 滚珠王600  195
光驱: 先锋 DVR-218CH   240

总价3760..大家觉得性能或价格如何?

全部回复23 显示全部楼层
空空野 发表于 2009-10-7 17:31:29 | 显示全部楼层
配置唔错啊,呢个价边度报出来的?

ericxian 发表于 2009-10-7 17:32:00 | 显示全部楼层
顶下
唔明AD嘢

yyt429666948 发表于 2009-10-7 18:09:01 | 显示全部楼层
x2 240 配4850..发挥不了显卡的全部性能

yyt429666948 发表于 2009-10-7 18:09:31 | 显示全部楼层
建议换好D噶U

莫名 发表于 2009-10-7 18:48:47 | 显示全部楼层
配置中可以 显示器差

zc-威威 发表于 2009-10-7 20:03:10 | 显示全部楼层
已经订了噢.如果配4830可以吗?
那要多少的U才带得动?

zc-威威 发表于 2009-10-8 10:23:22 | 显示全部楼层
无人俾意见.我再顶上去!

wjhdiy 发表于 2009-10-8 10:59:40 | 显示全部楼层
CPU:AMD Athlon II X2 240     460
主板:捷波悍马HA03-GT3   480
显示器:AOC919SW     795
显卡: 迪兰恒进HD4850星钻    715
硬盘: 希捷 320G  16M   SATAII    335
内存: 金士顿 DDR3 1600 2G骇客神条(KHX1280 ...
zc-威威 发表于 2009-10-7 17:01

CPU用620好~~而家个年代当然用4核,先报710.
硬盘用返希捷12代,500G.355左右.比你呢只11代性能高10%以上.
内存用返金士顿 DDR3 1333好了.超到1600一定没问题.280.
我有张昂达 HD4850 512M 神戈~~用左一个月左右,仲有11个月保修~600卖比你要吾要?送你一个魔兽世界70级骑士号(号入边仲有2000分钟)~加一张30元点卡~.嘻嘻我当时买张显卡来就系玩魔兽世界.而家吾想玩罗一齐卖左距.个盒都仲系到.

zc-威威 发表于 2009-10-8 11:25:38 | 显示全部楼层
多谢先!!!不过唔洗咯..4核太夸张...
我不搞设计..不搞专业..一般买的东东./
我不会去超..所以一般般就行...
学人地讲句就是..上得网就得咯..
唔洗甘高配置噶!

发表回复