又系一个出卖朋友的增城小贱人

小雯雯_T0mmX 发表于 2017-2-9 22:07:49 来自手机 | 显示全部楼层 |阅读模式
同我曾经的老公夹埋来整我,你地好得,锦做朋友,我一直将距地当晒自己噶好朋友,而距地呢?我都唔知因咩事被人出卖,当你系好朋友先会咩都同你讲晒,同你讲你讲出去俾人地听,唔同你地讲,又话我变开,唔当系朋友,以下呢个人犀利咯,真系人不可貌相哦,距以为出卖朋友觉得好伟大哦,为开一个男人出卖朋友,呵呵,虽然你同我老公系识,识得几久啊?米先识我几日,又点即,加下系唔当我朋友啦,人地两公婆噶事你可以唔理呱,你做乜又爱理埋,你可以选择咩都唔知呱?话我出轨,呢样果样,无凭无证锦去讲人地,整将人地发上家园网,真的是一对狗男女,难道你地有也咩?两个夹得锦埋,个男噶又系变态,动不动就抢自己老婆的手机扔,而且今次系整烂开,一个苹果7puls一分钱都没要你噶出,而且系我自己供噶,你凭咩整烂我噶?你地认为出卖朋友噶人有咩好下场呢?朋友啊朋友,你又系米觉得自己好叻啊?好干净啊?你米有一样去搞人地有老婆噶的男人,真系识错人,识到锦噶死贱人,眼见为实,耳听为虚,你地的人都系听到噶,根本没体到噶,锦样采度发口风,你地话一个女人无啦啦被人发上去家园网,而且仲晚系有锦难听讲锦难听,有的不是事实噶事都讲到系,点解距又唔讲距点样打老婆噶

全部回复117 显示全部楼层
家合教育 发表于 2017-2-14 10:26:08 | 显示全部楼层
[s:118]
回复 支持 0 反对 1

风月无用 发表于 2017-2-10 01:10:16 来自手机 | 显示全部楼层
baby_jZY43 发表于 2017-2-10 01:00
一个会出卖朋友的人又会好得到边度啊?我回复你就可以证明的咩啊?jhh,我婚内出轨,你嘴讲啊?证据呢? ...

我是hh?自作聪明?哈哈哈哈你认识我咩? hh根本不想理你!觉得你智商是负的!敢做不敢认?你身边的人都知道你出轨,不用再发什么聊天记录来证明你自己没有出轨,检讨好你自己好吗?和男人搂搂抱抱不是你是鬼? 你也真是够恶心,不止智商是负 脑子也有问题 97的一个女孩子,自爱点好吗,还出轨,出你死 被人捉到把柄就想洗清自己,你以为你是纯洁无瑕的少女哇?
回复 支持 1 反对 0

小虎牙. 发表于 2017-2-9 23:58:02 来自手机 | 显示全部楼层
呖,秀雯。

风月无用 发表于 2017-2-10 00:19:58 来自手机 | 显示全部楼层
呵呵,自己做的出就别怕人家说,我还看到你抱着儿子和其他男人一起喝东西呢,我看你们挺亲密的呀,还有人看到你和一个男人在焦山岭搂搂抱抱叻,敢承认吗?至于是不是同一个男人我就不清楚咯

小QQ 发表于 2017-2-9 22:32:18 | 显示全部楼层
无打格仔德么   
回复 支持 0 反对 1

汤圆园 发表于 2017-2-9 22:13:18 | 显示全部楼层
真系好复杂

小QQ 发表于 2017-2-9 22:32:32 | 显示全部楼层
无打格仔德么   

陛下2021 发表于 2017-2-9 22:39:10 | 显示全部楼层
无打格仔德么   

wx_fkKCjQcj 发表于 2017-2-9 22:43:38 来自手机 | 显示全部楼层
电视就睇得多锦的剧情即,估唔到连增城都有,而且仲系真人版的添

惜丿别 发表于 2017-2-9 22:50:29 来自手机 | 显示全部楼层
依家的年头真系米人都有,楼主又系傻的,比距打都原谅距,真系唔值

赤车 发表于 2017-2-9 22:53:35 | 显示全部楼层
[s:69]

小虎牙. 发表于 2017-2-9 23:59:10 来自手机 | 显示全部楼层
讲嘢冇咁过份,

发表回复