增城街头“捡尸”!夜蒲女可能渣都无!

汤圆园 发表于 2017-2-9 21:41:10 | 显示全部楼层 |阅读模式
增城夜晚有乜睇翻好料?

除了KTV就是酒吧了!

前几晚一女性朋友饮左酒,叫我去接距。

当晚1点左右开电动车行经过增城荔城街菜园路(接近华农批位置)。

当时睇到一个女的醉薰薰地走在路边,年纪看上去20几岁甘,身材都几好。

从后面追上一男子,这个男子看上去年纪有40岁了。

看他们在路边拉扯,当时八卦就停在路边看看热闹。

呢个时间街上没什么人,路上只有一些匆匆而过的小车,还有一些摩托佬,但系摩托佬貌似见惯不怪,没什么好奇,也没有停下来围观。

当时听到她们之间的部分对话

个女仔讲白话,个男的讲普通话。

女:你系边个,我都唔识你噶,死开啦!

男:我们刚刚一起玩,这么快就不认人了!

女:你系边个啊!扑街,死开D啦,叫你妈同你玩啦!

男:(笑口)你就是我妈,我就玩你。

女:玩你老母!

这时个男既已经揽住个女既条腰

个女既想推开距又唔够力(可能酒醉得差不多了,也没怎么说话,没什么反抗了。)

个男的一边打电话叫人开车过来

那个男的貌似发现我在旁边看他

还有意无意说了句,喝多了连老朋友都不认了!

好快一辆粤R牌小车过来,这中年男子把女仔扶上了车。

就甘,热闹看完。

去到酒吧门口,俾电话朋友,接到朋友后。

和她说了刚刚见到既嘢。

朋友话,扑街咯,个女仔可能俾人“捡尸”!

各位街坊可能唔知道“捡尸”系咩意思。

“捡尸”其实系话D人饮到烂醉如泥,倒系路边,然后有些坏人趁机把人啦走。

特别是女的,如果被人“捡尸”可能连渣都无!

男既俾人“捡尸”一般都系搜刮身上的财物,手机钱包等。

女既呢?如果俾人“捡尸”,俾人“轮大米”渣都无!

“轮大米”系乜意思?“轮大米”即系轮奸!

真系唔明白D人,特别是一个女人,去饮酒都算啦,仲饮到烂醉,自己一个人走。

你话死唔死啦!

听讲有D坏人,就系专门系酒吧附近等呢D人“捡尸”!!

可能讲出来,又会有键盘侠会话,你又系度斋睇,唔帮报警!又或者挺身而出去救个女仔!

如果系你会报警麽?

个女既又未叫救命或者咩

如果报警人地真系识嘎,米盏自己做饿仔?

正所谓多一事不如少一事,甘既情况,边个甘伟大去做“英雄救美”?

万一D扑街有带刀仔,到时真系尔唔死崖死!

人地都CALL紧马过来,自己一个人,人单力薄,唔好到时英雄做唔到,反而被人打到入院!

个女仔饮到醉成甘!就算救左距,自己被人打!到时距酒醒一句,乜都唔清楚。真系好人无好报咯!

所以系度只可以提醒各位街坊,特别系女仔,无论乜事都好!千奇唔好自己一个人去酒吧,更加唔好饮醉自己一个人翻屋企!

如果到时出事!都系你自己拿来的!!!!

中意蒲个D女既,如果仲未知惊!

睇睇下面系其它地方发生既“捡尸”事件!

下面是一个醉酒女,被三名男子当街轮流猥琐!(期间有路人过,几个男子当路人透明照搞!)

更离谱既仲有!一名醉酒女被一名流浪汉拉入银行的自助ATM内强奸!

全部回复99 显示全部楼层
增城祥少 发表于 2017-2-9 23:14:51 来自手机 | 显示全部楼层
一句讲哂:出来行,迟早要还。饮甘醉,迟早后悔。
回复 支持 2 反对 0

同城人 发表于 2017-2-14 11:01:32 | 显示全部楼层
squall03624 发表于 2017-2-11 15:47
女孩子还是自己注意点好,安全始终都是最重要的

安全就绝对安全的,唔会出人命。人地都係想叼d女仔唧,唔会杀距地嘅。反而d女仔又唔使去担心距地,又唔会出事,又可以比人叼,几爽啊
回复 支持 0 反对 1

gzhu 发表于 2017-2-9 22:17:16 | 显示全部楼层
[s:76]

陛下2021 发表于 2017-2-9 22:43:41 | 显示全部楼层
不喝酒的飘过

赤车 发表于 2017-2-9 22:56:35 | 显示全部楼层
[s:126]

赤车 发表于 2017-2-9 22:57:07 | 显示全部楼层
[s:126]

waitycf 发表于 2017-2-10 09:04:10 | 显示全部楼层
女人请洁身自爱

飘然 发表于 2017-2-10 09:11:39 | 显示全部楼层
不洁身自爱的后果[s:106]

cyfu188 发表于 2017-2-10 09:22:04 | 显示全部楼层
太不小心

627384206 发表于 2017-2-10 09:47:02 | 显示全部楼层
唉 哪位女孩 你还好吗[s:83]

发表回复