增城贱人

小雯雯_T0mmX 发表于 2017-2-9 21:40:19 来自手机 | 显示全部楼层 |阅读模式
试问一下自己良心,你作为一个男人锦小气,一个女人嫁到你身边,你就应该好好锦爱护距啦,而且仲同你生埋仔,你以为一个女人嫁俾你锦容易啊?生仔又系锦容易啊?从一个熟悉的地方嫁到一个陌生的地方她容易吗?我没戒奶起屋凑仔时,你都起外边做也,我也得体谅你,男人点都要撑起一头家。我凑仔我又系咩都唔识,肯定咩都靠晒你妈啦,你妈都对我几好噶,但系呢,你妈好中意打麻将,而且都会出去蒲噶的人,我生更半夜自己采屋凑仔,距一系就采外面打麻将,一系就增城k歌,同埋一班人,虽然唔系晩晚去,但系一个星期都三次以上呱,唔去蒲,你12点几仲落去增城做乜啊?而且仲同埋一个男人落去,呢个系经常噶事,同个男人我都唔知距地咩关系,反正体起来就好咩咯,成日生更半夜锦唔知去做乜,我唔会声距地,毕竟我刚过门某久,我就费事理人地的事,有时帮距整手机会无意中体到的聊天记录,我就确定距地好似采度拍拖锦咯,不过我一样没声。好咯,我就唔讲距咯,再讲另一件事,他的儿子,自从我出来做也某久我地噶感情就开始变了,变得经常吵架,甚至会打我,而且打过好几次,女人点都唔够男人大力,至于距点打我,锦系因为好多事,第一,距唔相信我,第二,怀疑我,距话我中意出去料,但系我出去料从来没做过对唔住距噶事,但系距唔会信我,宁愿去听人地讲,听完了,就来问我,我同距讲开后,距又话信我,嘴上却说信我,其实距系唔信我噶,有时个晚料完没翻去训,我就去朋友到训,距又唔信我,我个朋友距都识,距一样唔信,我落班两点几锦,我话去酒吧接个朋友翻,手机放起袋到没听到,距有话我去蒲锦,你问一下,增城的酒吧两点几时已经开始慢慢锦的人都走晒啦,仲去做乜啊?一个人系烂料的,但系从来没做过咩对不起你的事呱,指导你开始打,一次又系锦两次又系锦,第三次更加,直接两个巴掌过来,又大力,打到吃不了饭,你说这样的男人是不是有问题啊?被你打了三次,我都还可以给机会你,还有第四次,那时我有个朋友在酒吧玩,而且我又跟她离婚了,距竟然走进去酒吧把我拉出来又打了两巴掌,这次真的更加痛,我朋友就报警了,大家就一起进派出所呗,我采派出所讲开超多野,距竟然起到笑,一直锦笑,当时我没叫警察验伤,我就放过距,我都没点声,又当某事发生,过了几天,距来接我bb翻距屋过年,带翻去我同距去料,我就话你打了我还痛,距话都唔想噶,距都好心痛声,不舍得都打得落手,而且又唔系第一次,锦噶话你都讲得出口,搞到我一身伤,

全部回复52 显示全部楼层
wx_PTWHqh34 发表于 2017-2-9 23:53:01 来自手机 | 显示全部楼层
好心你。明知结婚都出去蒲 咪你抵死咯。你生噶仔 ,你自己带翻系好正常啊,你老公距妈妈咁大咯 去边都唔关你事啦,咪你蒲得多 毛节制 ,比人打,如果你唔出去玩,你老公会打你咩?如果你收心养性,你地或者都好幸福呢......自己罗来。
回复 支持 2 反对 0

谭咏麟 发表于 2017-2-10 14:24:49 | 显示全部楼层
又是一个jian货!
回复 支持 1 反对 0

汤圆园 发表于 2017-2-9 22:07:34 | 显示全部楼层
甘样相处落去都无意思啦

分手快乐
回复 支持 1 反对 0

赤车 发表于 2017-2-9 22:58:00 | 显示全部楼层
[s:94]

wx_K8f0ZSR4 发表于 2017-2-10 00:01:17 来自手机 | 显示全部楼层
别说气话,你不帮他生你嫁给谁都是要生的,最主要的自己想想哪里做的不够好或者哪里需要改正改正才是真的

wx_K8f0ZSR4 发表于 2017-2-10 00:01:51 来自手机 | 显示全部楼层
别说气话,你不帮他生你嫁给谁都是要生的,最主要的自己想想哪里做的不够好或者哪里需要改正改正才是真的

wx_lUyQ0fjs 发表于 2017-2-10 00:04:10 来自手机 | 显示全部楼层
你一个结婚的人在外面蒲就算了!还夜不归宿!能不让你男人多想吗…打你都是你自找的…

wx_K8f0ZSR4 发表于 2017-2-10 00:07:37 来自手机 | 显示全部楼层
虽然男人打女人系超级贱格。尼个男人已经系垃圾。但是其实有无考虑过你自己都有问题呢。仔是自己生的,家婆肯凑固然系好,唔愿凑都系合理。有边个开始就识凑bb噶,都系慢慢识。再者就算你同尼个男人有咩问题,你家婆d私事都唔到你咁发出来。酒吧地方还是少去吧,还唔回家训,难免系人都会乱霖。

风月无用 发表于 2017-2-10 00:30:51 来自手机 | 显示全部楼层
和多少个男人上过床才会让你老公气的打了你两巴掌?
自己心知啦。

Lin_r776Z 发表于 2017-2-10 00:37:18 来自手机 | 显示全部楼层
风月无用 发表于 2017-2-10 00:30
和多少个男人上过床才会让你老公气的打了你两巴掌?
自己心知啦。

你怎么那么清楚人家的家事啊?难道你也有份去搞破坏?

发表回复