[恋爱感情] 闺蜜PK好感男

绿颜、祸水 发表于 2014-10-7 15:04:48 | 显示全部楼层
尚博教育 发表于 2014-10-7 14:33
男人噶角度来讲就系,绝对唔抢兄弟中意噶女

恩。尼点无可否认、我见识过。

绿颜、祸水 发表于 2014-10-7 15:06:02 | 显示全部楼层
plato 发表于 2014-10-7 14:44
坐低就好,好多时某D事都需要自己去抉择,但后果往往都係自己霖唔到嘅,不过最紧要记得对得住自己。宁放弃 ...

恩。其实有时候当你静落来,你噶心就会好自然甘话你知道应该点做。

plato 发表于 2014-10-7 15:10:27 | 显示全部楼层
绿颜、祸水 发表于 2014-10-7 15:06
恩。其实有时候当你静落来,你噶心就会好自然甘话你知道应该点做。

恩,非常好,当局者迷局外者清.经历过就好。。
慢慢嚟啦,以后大把事情需要自己去拣,去抉择。

绿颜、祸水 发表于 2014-10-7 15:15:56 | 显示全部楼层
plato 发表于 2014-10-7 15:10
恩,非常好,当局者迷局外者清.经历过就好。。
慢慢嚟啦,以后大把事情需要自己去拣,去抉择。

恩,的确。人生还长,系你噶就系你噶。宜家噶离别,话者系为左将来更好噶重逢。

plato 发表于 2014-10-7 15:28:05 | 显示全部楼层
绿颜、祸水 发表于 2014-10-7 15:15
恩,的确。人生还长,系你噶就系你噶。宜家噶离别,话者系为左将来更好噶重逢。

话中话喔.自己未放低?对男嘅有好感?

绿颜、祸水 发表于 2014-10-7 15:32:57 | 显示全部楼层
plato 发表于 2014-10-7 15:28
话中话喔.自己未放低?对男嘅有好感?

呵呵呵。话放低都系自己呃自己噶,但理智话我知,唔应该再联系,最起码系近期内。

plato 发表于 2014-10-7 15:36:36 | 显示全部楼层
绿颜、祸水 发表于 2014-10-7 15:32
呵呵呵。话放低都系自己呃自己噶,但理智话我知,唔应该再联系,最起码系近期内。

思绪好清晰咁喔,呖女,不过得闲都要抒发下负面情绪,对自己有帮助噶。听下歌仔,唱下歌仔,运动下,羽毛球[s:119]

绿颜、祸水 发表于 2014-10-7 15:38:55 | 显示全部楼层
plato 发表于 2014-10-7 15:36
思绪好清晰咁喔,呖女,不过得闲都要抒发下负面情绪,对自己有帮助噶。听下歌仔,唱下歌仔,运动下,羽毛 ...

肯定,人家话我系一个奇女子。哈哈哈。不过尼两日的确比较多负面情绪,难以发泄。

plato 发表于 2014-10-7 15:42:13 | 显示全部楼层
绿颜、祸水 发表于 2014-10-7 15:38
肯定,人家话我系一个奇女子。哈哈哈。不过尼两日的确比较多负面情绪,难以发泄。

一于去歌...咩都唔使讲[s:121][s:121][s:121]
奇女子指嘅係梦游女,其他意思暂时未知[s:83]

绿颜、祸水 发表于 2014-10-7 15:44:03 | 显示全部楼层
plato 发表于 2014-10-7 15:42
一于去歌...咩都唔使讲
奇女子指嘅係梦游女,其他意思暂时未知

傻啦。梦游女只系一种普遍噶意思。
五音不全唔敢出去丢假。。哈哈哈

发表回复