[恋爱感情] 闺蜜PK好感男

绿颜、祸水 发表于 2014-10-7 14:04:55 | 显示全部楼层
无聊之神 发表于 2014-10-7 13:11
男的知道你闺蜜对他有好感!你闺蜜就成备胎了!分散投资!

哈哈哈。情场高手

绿颜、祸水 发表于 2014-10-7 14:05:13 | 显示全部楼层
请叫我—蔡小姐 发表于 2014-10-7 13:12
女人何必为难女人
为了一男人,破了友谊
看你朋友和那男人是什么人咯

闺蜜是无法代替的。

绿颜、祸水 发表于 2014-10-7 14:05:54 | 显示全部楼层
马冰 发表于 2014-10-7 13:45
其实做下普通朋友无问题,如果拍拖就要想清楚。
会唔会因为甘无左个闺蜜
如果觉得值得,就勇敢去做吧。

恩。我开始都系甘霖。不过发生左滴事,都系觉得无联系系最好的、

绿颜、祸水 发表于 2014-10-7 14:06:30 | 显示全部楼层
马冰 发表于 2014-10-7 13:45
其实做下普通朋友无问题,如果拍拖就要想清楚。
会唔会因为甘无左个闺蜜
如果觉得值得,就勇敢去做吧。

恩。我开始都系甘霖。不过发生左滴事,都系觉得无联系系最好的、

plato 发表于 2014-10-7 14:08:15 | 显示全部楼层
1.闺蜜对男士感情如何,开始几耐?同时,你对男士是否有好感?好到咩层度?分5层,一、一般;二、还好;三、适合啱feel;四、已抉择是否爱;五、已经爱上或很爱。
2.你同你闺蜜几年?问心嗰句,如果自己真係对男士有兴趣就三个人坐低讲清楚,凡事冇话完美.点都会有舍有得,最紧要对得住自己,对得住身边人。
后面唔多讲,因每个人心里面霖嘅都唔同,或者你唔想加入三角关系就离开下,行下街,或者会有唔同结果咧,慢慢嚟啦,感情事冇得勉强,时间见证一切。[s:119]

绿颜、祸水 发表于 2014-10-7 14:24:06 | 显示全部楼层
plato 发表于 2014-10-7 14:08
1.闺蜜对男士感情如何,开始几耐?同时,你对男士是否有好感?好到咩层度?分5层,一、一般;二、还好;三、 ...

恩。其实我一直都好努力甘劝距同我闺蜜一起。只系距一直都觉得对闺蜜没有好感。不过唔重要了。我觉得我同距唔再联系了。。没有男人可以代替闺蜜。

绿颜、祸水 发表于 2014-10-7 14:24:23 | 显示全部楼层
1.闺蜜对男士感情如何,开始几耐?同时,你对男士是否有好感?好到咩层度?分5层,一、一般;二、还好;三、 ...

恩。其实我一直都好努力甘劝距同我闺蜜一起。只系距一直都觉得对闺蜜没有好感。不过唔重要了。我觉得我同距唔再联系了。。没有男人可以代替闺蜜。

绿颜、祸水 发表于 2014-10-7 14:24:34 | 显示全部楼层

尚博教育 发表于 2014-10-7 14:33:45 | 显示全部楼层
男人噶角度来讲就系,绝对唔抢兄弟中意噶女

plato 发表于 2014-10-7 14:44:07 | 显示全部楼层
绿颜、祸水 发表于 2014-10-7 14:24
恩。其实我一直都好努力甘劝距同我闺蜜一起。只系距一直都觉得对闺蜜没有好感。不过唔重要了。我觉得我同 ...

坐低就好,好多时某D事都需要自己去抉择,但后果往往都係自己霖唔到嘅,不过最紧要记得对得住自己。宁放弃新欢,不遗弃旧爱,时间建立嘅感情,咩都代替唔到。

发表回复