猥琐婚纱照第一炮拍摄花絮

猥琐佬 发表于 2013-11-4 00:22:19 | 显示全部楼层 |阅读模式
前事连接
http://bbs.zc173.com/thread-246727-1-1.html
系论坛第一个报名噶妹妹仔,今日下午终于开片[s:121] ......
婚纱照以前就拍过几次,但都系随便拍的[s:119] ,想自己专门准备来单拍一次[s:119] ,做足大量准备工作就来到论坛征炮灰,点鬼知热脸贴上冷屁股[s:117] ,可能猥琐佬我样衰兼猥琐,D妹妹仔惊左我,矛人敢报名,免费拍摄都矛人苏[s:73] ,哎.....桑心啊[s:65] ......
等左两日,终于有个小妹妹上钩[s:59] ,睇左下距空间D相,感觉吾错[s:61] ,问距几大,答曰大四学生[s:59] ......
第一次专职拍婚纱相吾想驮衰家[s:92] ,拍衰左噶话以后好难再呃论坛D妹妹仔做炮灰的了[s:118] !为了保证画面质量,听从SUNNY大师噶建议,距话揾个专业噶化妆师搞好个妆容,出片会杀食好多[s:81] !于是就软硬兼施捉左国际美形彩妆美甲培训学校个郭蕾老师来帮手[s:119] ,吾帮化就捉距去睇金鱼[s:83]
化妆师搞掂后就叫个妹妹仔上淘宝买婚纱,等左几日终于翻到,便靓正个只,真系抵过租[s:83] ......
约好时间去化妆,终于见到真人,个小妹妹同郭蕾老师居然吾怕猥琐佬我(其实郭老师我都系第二次见[s:83] )
等化妆等到蚊训[s:117] ,9年前等猥琐婆化妆就等到我傻下傻下[s:68] ......世界上最无聊噶事情就系等D女人化新娘装[s:78] ......呢D甘无聊噶野一个男人起码要衰一次,我衰第二次了[s:106] ,条女仲系刚认识个只,以后吾知仲会吾会衰第三次[s:124] ......
话时话,系家园网征到呢个妹妹仔,比当初想象中好好多[s:119] ,又吾怕生人[s:121] ,仲好上镜[s:59] ,出片感觉吾错[s:61] ,E+先放几张花絮上来,等迟下发去摄影版个度,估计睇完会有好多想报名又吾敢报噶妹妹仔眼红[s:83] ......

全部回复120 显示全部楼层
oDaisy22 发表于 2013-11-4 00:28:46 | 显示全部楼层
[s:83]睇你发架帖真系忍唔住会笑```

深秋的风 发表于 2013-11-4 00:29:33 | 显示全部楼层
花絮手机拍的?

支持,期待正片。

rsjh123 发表于 2013-11-4 00:32:04 | 显示全部楼层
技术越来越烂,蒙查查,都吧凤凰拍成山鸡了[s:92]

与众不同 发表于 2013-11-4 00:32:40 | 显示全部楼层
[s:91]

AnnaSu 发表于 2013-11-4 01:10:39 | 显示全部楼层
口水多过茶

香翅哥 发表于 2013-11-4 01:12:50 | 显示全部楼层
[s:69]就这样啊[s:69]

没有信号的天线 发表于 2013-11-4 01:47:39 | 显示全部楼层
前10留名,不评论。

我什么都不是了 发表于 2013-11-4 01:53:45 | 显示全部楼层
-_-||-_-||-_-||

种下蛋丶mm 发表于 2013-11-4 08:43:26 | 显示全部楼层
[s:117]我好怕。。我怕我会无法直视!!!

发表回复